Meghan nem fél a nővére könyvétől, sőt, talán ír egy sajátot

Nem igazán érdekli Samantha úgynevezett „botránykönyve”.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan nem fél a nővére könyvétől, sőt, talán ír egy sajátot

Amikor Samantha Markle bejelentette, hogy botránykönyvet ír arról, milyen Sussex hercegnéjének nővéreként élni, a legtöbb bulvárlap azt állította, hogy Meghan zokogott a hír hallatán és émelyegni kezdett.

A héten megjelenő, The Diary of Princess Pushy’s Sister – Part 1 című kötet „rejtett titkokat” kíván leleplezni Meg családjáról, és azt ígéri az olvasóknak, hogy „az igazság furcsább, mint a fikció.” Csakhogy a Sussexékhez közeli források szerint Meghan nemhogy nem sír, még csak nem is aggódik a nővére publikációja miatt, sőt: „alig ugrotta meg az ingerküszöbét” a dolog.

„Meghan évek óta nem látta Samanthát, úgyhogy az elképzelés, miszerint nyugtalan a könyvvel kapcsolatban, nonszensz. Meghan alig ismeri a nővérét, már majdnem 20 éve, hogy utoljára találkoztak”– mondta a Vanity Fairnek Meg egy barátja.

Meghan és a féltestvére 2008-ban látták egymást utoljára, de ez nem állította meg Samanthát abban, hogy sorra adja az interjúkat a húgáról és ítélkezzen az új, royal élete felett. A könyvben a nő a lehető legrosszabb tulajdonságokkal ruházza fel a tesóját – így nem csoda, ha Meghannek esze ágában sincs még a kötet közelébe se menni –, de Harryt, sőt a királyi család egészét sem kíméli.

Samantha egyébként már a könyv megjelenése előtt bejelentette, hogy már a második részen dolgozik, a Vanity Fair forrása pedig úgy tudja, hogy Meghan is fontolgatja egy könyv megírását. Főleg, mert számos kiadó kereste már fel őt szuper ajánlatokkal. „Meghannek elég komoly szerződéseket ajánlottak, már csak választania kell egyet”– tette hozzá a barát.

Címkék: botránykönyv könyvet ír meghan meghan nővére nem érdekli samantha markle The Diary of Princess Pushy’s Sister – Part 1

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!