Az egész internet ledöbbent Anna hercegnő nappaliján

Nem erre számítottak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egész internet ledöbbent Anna hercegnő nappaliján

Nemrég a rajongók beleshettek Zara Tindall és Mike Tindall különösen normálisnak tűnő otthonába, ami elég szokatlan dolog, tekintve, hogy a királyi családról van szó. Most Zara anyukája, Erzsébet királynő egyetlen lánya, Anna hercegnő is megengedte, hogy belessünk hozzá – és hasonló látvány fogadott.

A királyi család hivatalos Twitter oldalán ugyanis megjelent egy fotó a hercegnő nappalijáról, ahol Anna és férje, Tim Laurence épp rögbit néznek. „A @Scotlandteam védnöke, a hercegnő gyakran a lelátóról támogatja a csapatot. Ő királyi fensége és Tim altengernagy úr az otthonában ma, amint Anglia a Calcutta Kupáért játszik 150 évvel az első meccse után. Jó játék volt, Skócia!” – olvasható a bejegyzésben.

És míg sokan a hercegi párhoz hasonlóan a rögbi meccs miatt izgultak, másokat leginkább a nappali érdekelt. Mégpedig azért, mert annyira egyszerűnek (és zsúfoltnak) tűnik.

„Egy kicsit klausztrofóbiám van, ahogyan körbenézek azon a sok cuccon a nappalijukban” – jegyezte meg egy kommentelő, egy másik pedig hozzátette: Nekem normálisnak tűnik. Ez nem egy múzeum, ez az otthona. Biztos van több szobája is hivatalos eseményekre, de a tévénézés nem tartozik ide.”

„Wow, nézzétek milyen rendezetlen a házuk, örülök, hogy nem csak én élek így. Sajnálom, hogy meg kell tartaniuk azokat a ronda képeket a falon, ahelyett, hogy valami szépet tehetnének oda” – írja egy twitterező, míg más megpróbálja védeni a hercegnőt: „Anna azt szeret, amit szeret. Sosem nyerhet. Neki ez az ő otthonos tv-szobája. Akkor is kritizálva lenne, ha drága bútorokkal lenne berendezve.”

Sok ehhez hasonló komment jelent még meg a kép alatt. Egyesek szerint nagyon otthonos a szoba, míg mások csalódtak, hogy a királyi család egyes tagjai így élnek. Mi legszívesebben egyébként azt csekkolnánk, hogy milyen Meghan és Harry új otthona belülről.

Címkék: Anna brit királyi hercegnő anna hercegnő ház lakás nappali otthon tévé

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!