Az idei Oscar-gála nagyon más lesz, mint eddig

De legalább meg lesz tartva!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az idei Oscar-gála nagyon más lesz, mint eddig

A show-nak folytatódnia kell – és ez nincs másképp az Oscar-gála esetében sem.

Az idei díjátadót a tervek szerint biztosan megtartják, még ha korábban el is tolták a megszokott februárról 2021. április 25-ére az estély időpontját. A döntés egyrészt azért született, hogy több idő legyen a COVID miatt a premierüket eltolt filmek lejátszására, másrészt reménykedtek abban is, hogy addigra már lecseng a járvány.

De hogy pontosan milyen lesz az idei gála, az egészen mostanáig még nem derült ki. Az Akadémia most úgy döntött, hogy a díjátadót a Golden Globe-hoz hasonlóan több helyszínen rendezik meg.

„Ebben a kivételes évben, ami oly sokat követelt oly sokaktól, az Akadémia egy eddig még soha nem látott Oscar-gálát szeretne készíteni, a közönség és a résztvevők egészségét és biztonságát szem előtt tartva. Hogy elhozzuk a személyes részvétellel készült show-t, amit a nézőink látni szeretnének, miközben a járvány elleni védekezés követelményeinek is megfeleljünk, a ceremóniát élőben, több helyszínről fogjuk közvetíteni. Ebből az egyik természetesen a már megszokott Dolby Színház”–nyilatkozta az Akadémia egy szóvivője.

Az elnök, David Rubin pedig korábban arról beszélt, hogy direkt olyan csapatot vettek fel az idei estély rendezésére, akik nem félnek a kihívásoktól: „a közelgő Oscar-gála a tökéletes alkalom az újításra és a díjátadó lehetőségeinek újragondolására.” Már most kíváncsiak vagyunk, hogyan fog mindez kinézni IRL!

Címkék: akadémia covid járvány koronavírus oscar oscar 2021 oscar-gála oscar-gála 2021 pandémia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!