10 kérdés az önbizalmad legjobb barátnőjéhez, Hullai Vikihez

Bedobtunk néhány kérdést Vikinek, hogy új oldalairól is megismerned a Yogasecrets Studio oktatóját.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10 kérdés az önbizalmad legjobb barátnőjéhez, Hullai Vikihez

A könyv, amit szerintem minden embernek el kéne olvasnia, hogy szebbnek lássa az életét:

Edith Eva Egertől A döntés és Az ajándék. Ez a két könyv, ami túlzás nélkül megváltoztathatja az életedet, a gondolkodásodat. A szerzője a varázslatos Hölgy, aki sok ember életét változtatta meg. Ami a fejedben van, azt senki nem veheti el Tőled, de segítségével bármire képes vagy. Segít túlélni, segít újrakezdeni, segít ÉLNI.

 

A film/sorozat, amit akkor nézek, ha teljesen ki akarok kapcsolni:

Ha film, akkor A téli mese, mindig máshogy nézem. Az egyik legcsodásabb történet, ami elmeséli a szeretet erejét, ami tényleg mindenen átmegy. A másik nagy kedvencem a Túl szexi lány: ez egy könnyed film egy lányról, és arról, amit magáról gondol. A történet nem bonyolult, de a mondanivalója rengeteg Nőnek adhat erőt a mai világban. Ahogy Édesanyám is mindig mondja: „Az vagy, amit a fejedbe teszel”. Ebben a filmben megmutatkozik, hogy a saját magunkról alkotott gondolataink mennyire befolyásolják az életünket. Ha pedig szeretnék kikapcsolni, akkor a sorozatok közül a Szívek szállodája az, ami mindig mosolyt csal az arcomra.

 

Ezt pedig akkor, ha inspirációra vágyom:

Ízek, imák, szerelmek. Mindig máshogy hangoznak a mondatok, mindig mást látok benne.  De nagyon szeretem az Életrevalókat is. Ahogy leírtam a címét, kirázott a hideg, elképesztő, milyen hatással tud lenni rám ez a film. Ha egy szót kéne kiemelnem, az a BIZALOM! Hihetetlen, mit tud okozni, ha hisznek benned, bíznak benned, esélyt adnak neked!

Ha a kedvenc ruhadarabom mesélni tudna, ez lenne a legemlékezetesebb sztrorija rólam:

Sok kedvencem van, ezért nem fogok tudni egyet kiemelni. Fekete színű ruhát vagy kiegészítőt soha nem hordok. A színek az én világom, és amit mesélnének, a rengeteg mosoly, olykor könnycseppet, a szívből jövő nevetést, az együttérzést, a világra rácsodálozást, a szeretet erejét, az erőt, és a tudatosságot.

 

És a kedvenc ételem, ami a lelkem is simogatja:

Édesanyám húslevese, és a főztjei.

 

Az első étterem, ahová elmegyek, ha végre újra megnyílik:

A papok borozója. Azt még nem tudom, mi lesz az első étel, mert ott minden finom.  Varázslatos a helyszín, finomak az ételek, és imádom a vendégszeretetet, amivel engem és a többi vendéget fogadnak. Olyan jó visszaemlékezni a nyár pillanataira most is!

 

És egy étterem, ahonnan szívesen rendelek a hétköznapokon:

Náncsi néni vendéglője. Többek között a halászlé az, ami fenomenális.

 

A life hack, ami szerintem sokak életét megváltoztatná:

Járj többet gyalog, és ne csak a saját szemszögedből nézd meg a dolgokat. Segítség mentális és fizikai szinten. Elég, ha valakit csak meghallgatsz, ha csak figyelsz rá egy kicsit. Hunyd be a szemed, és tárd ki a szíved. Lélegezz, és használd ki a pillanatokat a belégzések és a kilégzések között.

A mantrám, ami a legnehezebb időben is tartja bennem az életet – és szerintem másnak is használna:

Örökké nem eshet. Bárhol is vagy, bármi történik is, de nem maradsz benne mindig. Hiába érzed az esőt, tudd, hogy hamarosan kisüt a nap. Könnyű a jó dolgokat szeretni, de találd meg magadnak a nehezebb pillanatokban is a szépet.

 

Mit üzensz egy bizakodó Cosmo-lánynak, aki szeretné kihozni magából a legtöbbet 2021-ben?

2021 a te éved. Meghozni egy adott döntést, elkezdeni valamit a lehető legnehezebb, de utána az élet segít téged. Hányszor érezted már azt, hogy nem tudsz dönteni? Amikor pedig meghoztad a döntésedet, az élet mintha zöld utat adott volna, függetlenül attól, hogy milyen döntést hoztál. A szíved mélyén te érzed azt, hogy mire vágysz, mit szeretnél elérni. Ha ez benned van, akkor ne engedd, hogy bárki eltérítsen az utadról, arról, amit te látsz, érzel igazán. Bízz magadban úgy, ahogy eddig másokban tetted, a szüleidben, barátaidban, szerelmedben, és nézd meg, ezzel a bizalommal mit tudsz megvalósítani. Ha egy kicsit elkalandozol, azt érzed, nem megy, vagy rossz kedved van, egyenes háttal ülj le, és lélegezz. Lassan, az orrodon be, orrodon ki, és ez segít megnyugtatni az elmédet, segít elvenni a fókuszt a problémádról, és visszahozni az erődet, a hitedet. Figyeld meg, hogy pár belégzés és kilégzés milyen üdítően hat az elmédre, hogyan kerülnek le a terhek a mellkasodról, és máris visszataláltál önmagadhoz.

Címkék: életmód hullai viki interjú jóga jógaoktató yogasecrets studio

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.