Breaking: Meghan hatalmas győzelmet aratott!

Végre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Breaking: Meghan hatalmas győzelmet aratott!

Meghan megnyerte az egyik adatvédelmi pert, amit a Mail on Sunday című lap kiadója ellen indított, miután nyilvánosságra hoztak egy magánlevelet, amit még korábban az édesapjának írt.

A bíró az ítéletének meghozatalakor úgy határozott, hogy az Associated Newspapers Limited, ami a Mail on Sunday és a Daily Mail című magazinokért felel egyértelműen megsértették Meghan magánszféráját azáltal, hogy kinyomtatták a levelét. „Nincs kilátás arra, hogy egy tárgyalás után más ítélet szülessen”– zárta le a bíró az ügyet.

Meghan a bíróság döntésének hallatán kiadott egy nyilatkozatot, amiben elmondta, mennyire hálás, amiért „felelősségre vonták az Associated Newspapers Limited és a Mail on Sundayt az illegális és dehumanizáló gyakorlatai miatt.”

„Ezek az eljárások (ahogy a testvér-kiadványoknál, a Daily Mailnél és a MailOnline-nál is tapasztalható) nem új keletűek, sőt, éppen, hogy túl régóta űzhetik következmények nélkül. Ezeknek a magazinoknak ez csak egy játék. Nekem, és sok más embernek ez a valóság, valódi kapcsolatok és nagyon is igazi szomorúság. A kár, amit okoztak és okoznak folyamatosan mélyre vág”– írta Meg.

Hozzátette, hogy a világnak nem álhír-gyárakra van szüksége, mert azzal egyszerűen mindenki veszít, nem csak az, akinek kihasználják a fájdalmát profitszerzés reményében. „Ebben a győzelemben mindnyájatokkal osztozom – mert mind megérdemeljük az igazságszolgáltatást és az igazságot, és mindannyian jobbat érdemlünk.”

Címkék: győzelem levél mail on sunday meghan megnyerte a pert thomas markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ők a Netflixes Young Royals főszereplő pasijai, akikért most mindenki rajong

Ők a Netflixes Young Royals főszereplő pasijai, akikért most mindenki rajong

Július elseje óta tarol a Netflixen a Young Royals, azaz a Szerelem vagy kötelesség című sorozat, ami kivételesen nem a brit uralkodói család élete alapján készült, hanem egy svéd trónörökösről szól, aki keresi önmagát és az identitását.

Ilyen meseszép volt a színpadon Kulcsár Edina 7 évvel ezelőtt, amikor a világ második legszebb nője lett

Emlékszel még Kulcsár Edina nagy pillanatára a londoni Miss World világversenyről? Szerencsére videó is készült az eseményről, ha esetleg lemaradtál róla.

Harry herceg mindent tagad

Hónapok óta minden lehetőséget megragad Harry herceg, hogy a nyilvánosság előtt mutassa be az angol királyi család igazi arcát, legutóbbi döntésével azonban talán túlságosan is messzire ment. Persze akkor, ha igaz egyáltalán, a herceg ugyanis tagadja az őt ért vádakat.

Hosszú Katinka apukája ezzel magyarázza lánya teljesítményét

Édesapja úgy döntött, üzen a lányát, Hosszú Katinkát bírálóknak, és ezzel együtt azt is elárulja, mi állhat a sportoló gyengébb teljesítménye mögött.

Filmsztárok, akik olimpikonokként is kipróbálták magukat

Az egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy színész modellként, énekesként vagy műsorvezetőként is kipróbálja magát, azonban arról már kevesebbet hallunk, hogy egyes filmsztárok profinak számítottak egy-egy sportágban. Pedig ilyen is van, méghozzá nem is csak egy!

Tudod a választ Ördög Nóra találós kérdésére?

Nóri húzása szerintünk a nap legjobbja, ennél jobban fel sem lehetett volna vezetni friss fotóját.

Jennifer Lopez és Ben Affleck hétköznapi párként romantikáznak a szomszédban

Éppen Olaszországban kapták őket lencsevégre, ahol teljesen a tömegbe olvadva sétáltak.

Károly herceg ezzel a lépéssel történelmet írhat

Eddig is tudtuk, hogy nagy környezetvédő hírében áll, de új dobásával megerősítette, hogy tényleg elkötelezett a bolygó iránt.

Az 51 éves Catherine Zeta-Jones bikinis fotója felrobbantotta a netet

A színésznőről mostanában ritkán hallani, de úgy tűnik, ha hírt ad magáról, az olyan, mintha bombát dobna le.

Milák Kristóf olimpiai csúcsot döntött, aranyérmes lett

Ez igen, nemcsak, hogy első helyen végzett, de Michael Phelps 2008-as olimipiai csúcsidejét is lazán megdöntötte.

Weisz Fanni merész bikinis fotón villantott

Neked hogy telik a nyarad? Weisz Fanninak őrületesen szexin! Le ne maradj legutóbbi fotójáról, melyen mindent IS visz!

Harry herceg valójában retteg György hercegtől

Előkerült egy évekkel ezelőtti interjú Harry herceggel, ami magyarázatot adhat, miért érezte azt a herceg, hogy mindenáron a nyilvánosság előtt kell beszélnie a királyi családdal való konfliktusáról.

Szoptatós fotója miatt estek neki Dér Heninek

Ha híres vagy és tízezrek követnek, fel kell készülnöd arra, hogy néha sokkal jobban tudják, mit és hogyan kellene csinálnod, mint te magad. Dér Henire ez a kijelentés sajnos hatványozottan igaz.