Így változik majd Katalin stílusa, ha királyné lesz

Még az is lehet, hogy korábban kerül korona a fejére, mint azt eredetileg tippelted volna!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így változik majd Katalin stílusa, ha királyné lesz

Katalin hercegné és Vilmos herceg annyira népszerű, hogy a legtöbb fan azt tippeli, II. Erzsébet királynő halála esetén nem Károly és Kamilla, hanem ők örökölnék a trónt. Az uralkodó valószínűleg azért döntene így a végrendeletében, mert elsőszülött fia, akit amúgy nagyon szeret, túl sok hibát vétett, míg Diana hercegnő férje volt. Az emberek szemében annyira unszimpatikussá vált, hogy az már az egész monarchiát veszélyezteti…

Vilmos herceget azonban tiszta szívűnek, igazi nemesnek ismerik, így szívesen látnák az Egyesült Királyság királyaként. Ha ez valóban így történne, az azt jelentené, hogy Katalin hercegné viszonylag fiatalon válna királynévá, ami bizony megkövetelné, hogy drasztikusan változtasson öltözködési stílusán.

Fotó: US Getty Images

Hercegnéből királyné

Az egyik leghíresebb divatújságíró, Bethan Holt, aki korábban egy egész könyvet szentelt Katalin hercegné stílusának, a napokban nyilatkozott a fentiekkel kapcsolatban a Vanity Fair-nek. Szerinte az egykor civilként élő Kate valószínűleg példát fog venni a királynőről, ugyanakkor mindent megtesz majd, hogy a jövőben is egyszerre sugározza az eleganciát és a közvetlen lazaságot.

„Ami várható, hogy nagyon letisztult lesz a sziluettje, úgy kell elképzelni, mintha leckéket venne a királynőtől, aki jelenleg színes kabátokban jár” – kezdte a lapnak, majd folytatta.

„Kate már most is sok olyan ruhát hord, ami derékban szűk, térdig ér és egyszínű. Szerintem egy egész gardróbnyi van neki belőlük, így előhúzhatja őket különböző alkalmakra” – tette hozzá. Holt szerint Katalin hercegné az „egyenruha” ötletét II. Erzsébet királynőtől vette és ezt fogja a későbbi élete során is tovább vinni.

Fotó: US Getty Images

Mivel most még fiatal, jövőre lesz 40 éves, a térdig érő szoknya még teljesen oké. Évei előre haladtával és a fején a koronával azonban kénytelen lesz fokozatosan egyre hosszabb szoknyákat és kabátokat viselni, valamint az is elképzelhető, hogy elkezd kesztyűket hordani.

Címkék: divat erszébet királynő halála kamilla hercegné károly herceg Katalin hercegné korona ruhái stílus trónöröklés változás vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!