Az megvan, hogy Justin Timberlake bocsánatkérése 20 évet késett?

És magától eddig nem tette meg…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az megvan, hogy Justin Timberlake bocsánatkérése 20 évet késett?

Múlt héten robbant a Hulun a Britney Spearsről szóló dokumentumfilm,  Framing Britney Spears címmel. A doku arról szól, hogyan kerülhetett a popsztár olyan helyzetbe, hogy a mai napig a saját függetlenségéért küzd. A filmben beszélnek arról, milyen hihetetlenül fiatalon indult a karrierje, milyen szörnyen bánt Britney-vel a média, az énekesnő 2007-es összeomlásáról, de legfőképpen arról, hogyan lett az apja, Jamie az élete minden részletéről döntő gyámja.

A dokumentumfilm egyik elkerülhetetlen részlete Brit és Justin Timberlake három éven át tartó kapcsolata, amit 2002-ben, az énekesnő 21 éves korában ért véget. Ők voltak a 2000-es évek elejének Justin Biebere és Selena Gomeze, és még a szakításuk is legalább olyan durva volt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A szétválásuk után az első bomba Justin Timberlake Cry Me a River című száma és a hozzá készült klip volt. Ebben egy Britney-re hasonlító nő szerepel, a dalszöveg pedig arra utal, hogy Brit IRL megcsalta az énekest. De ha ez nem lenne elég, Justin gyakorlatilag minden lehetőséget megragadott arra, hogy különböző médiumoknak azt ecsetelje, hogy lefeküdt Britney-vel. Az énekesnő elmondása szerint egyébként Justin volt az egyetlen pasi, akivel addig valaha is ágyba bújt. Az egészet pedig tetézi a média viselkedése, akik valamiért egészen creepy módon rápörögtek Britney szüzességének kérdésére. Összefoglalva tehát: a szakításuk utáni narratíva szerint Justinnak járt a hatalmas pacsi, miközben Britney volt a r*banc, aki miatt véget ért a kapcsolat. A dokumentumfilmnek ez a része pedig különösen kiakasztotta a rajongókat.

Majdnem 10 év elteltével – és a Framing Britney Spears debütálásával ránehezedő nyomás miatt – végre Justinnak is megjött az esze és bocsánatot kért. És ha már ott tartott, a Janet Jacksonnal közös 2004-es Super Bowl-fellépéséért járó elnézést is letudta. (Tudod, arról az ominózus koncertről van szó, amikor Justin – valószínűleg véletlenül – letépte Janet ruháját, és míg az ő karriere megúszta a dolgot, Janeté már kevésbé.)

„Láttam az üzeneteket, jelöléseket, kommenteket és szeretnék rájuk reagálni. Mélységesen sajnálom azokat az időket, mikor a tetteim hozzájárultak a problémához, amikor illetlenül fogalmaztam vagy nem álltam ki az igazság mellett. Belátom, hogy alulmúltam az elvárásokat ezekben a pillanatokban, és élveztem az előnyét egy szexista és rasszista rendszernek. Kifejezetten bocsánatot szeretnék kérni Britney Spearstől és Janet Jacksontól külön-külön, mert törődöm és tisztelem ezeket a nőket és tudom, hogy hibáztam”– írta Justin.

Az énekes teljes bocsánatkérését az Instagram-posztjában olvashatod el (ne felejts el lapozni!):

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Timberlake (@justintimberlake) által megosztott bejegyzés

Címkék: bocsánatkérés britney spears dokumentumfilm framing britney spears hulu Instagram janet jackson justin timberlake kiakadtak a rajongók

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!