Meghan és Harry második babája így változtatja meg az trónöröklési rangsort

Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, hol áll most a sorrendben a még meg nem született pici, és milyen hatással volt ez a többiekre.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan és Harry második babája így változtatja meg az trónöröklési rangsort

Meghan Markle és Harry herceg február 14-én, a szerelmesek napján jelentették be, hogy úton van második gyermekük. Azóta az is kiderült, miért pont a különleges dátum mellett döntöttek – Diana hercegnő második terhességét (igen, Harry-vel volt várandós) épp ezen a napon jelentette be a palota.

Bár egy éve ilyenkor Meghan és Harry arra a bátor lépésre szánták el magukat, hogy függetlenednek az angol királyi családtól, Harry és gyermeke(i) ettől még ugyanúgy helyet foglalnak a trónutódlási sorrendben. És hogy most hogy is néz ki mindez? Az első helyen Károly herceg áll, vagyis ő van legközelebb ahhoz, hogy uralkodó legyen. Őt követi a sorban Vilmos herceg, majd pedig gyermekei: György herceg a 3., Charlotte hercegnő a 4., Lajos herceg pedig 5. helyen áll. Károly második fiaként a 6. helyen szerepel trónutódlás szempontjából Harry, fia, a kis Archie Harrison a 7., a baba pedig így kapja meg a 8. helyet – írja a The Sun.

A lista elejét tehát nem befolyásolta Meghan és Harry második gyermekének híre, az utánuk lévő sorrendre azonban nagy hatással volt, tekintve, hogy automatikusan mindenki (vagyis András herceg, Beatrix hercegnő, Eugénia hercegnő, Edward herceg és végül a kis James) egy határozott lépéssel távolabb került az uralkodás lehetőségétől.

Címkék: angol királyi család baba bulvár harry herceg meghan markle öröklési sor sztárhírek sztárok trónutódlás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!