Meghan már megint beárnyékolta Eugénia hercegnő nagy napját?

Nem ez volt az első ilyen húzása…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan már megint beárnyékolta Eugénia hercegnő nagy napját?

Alig néhány nappal ezelőtt még az egész világ Eugénia hercegnőt és a kisbabáját ünnepelte, mígnem február 14-én jött Meghan és igazi atombombát dobott le azzal, hogy bejelentette a második terhességét. Hogy véletlen lenne? A royal fanok szerint biztos, hogy nem. A rajongók meg vannak róla győződve, hogy a hercegné szánt szándékkal árnyékolta be Eugénia nagy napját – ráadásul nem is először!

Meghan és Harry nagy bejelentése óta a rajongók Twitteren dühöngenek. Nem tudják megérteni, hogy a párnak miért kellett Eugénia szülése után mindössze 5 nappal kiállnia a reflektorfénybe, miért nem voltak hajlandók egy kicsit hosszabb időt várni a terhesség bejelentésével. Sokaknak persze a mostani helyzetről rögtön eszükbe jutott egy korábbi kínos szitu is, amikor Meghan ugyancsak belerondított Eugénia nagy napjába. Biztos te is emlékszel rá, hogy 2018-ban Meghan pont Eugénia hercegnő esküvőjén jelentette be a royal családnak, hogy úton van az első közös gyermeke Harryvel. Az infók szerint akkoriban Eugénia hercegnő egy csöppet sem volt elragadtatva a dologtól (ez mondjuk teljesen érthető), és egyáltalán nem lennénk meglepve, ha Meghan mostani húzása is kicsit rosszul esett volna neki.

És bár a Twitter népe ismét Meghant kiáltotta ki a főgonosznak, fontos látni, hogy valójában semmi rosszindulat nem volt abban, hogy pont Valentin-napon jelentették be a terhességet. Az időzítéssel Diana hercegnő előtt szerettek volna tisztelegni, aki annak idején szintén február 14-én hozta nyilvánosságra, hogy Harry herceggel várandós. A véletlenek furcsa játéka, hogy Eugénia szülése is erre az időszakra esett…

Címkék: bejelentés eugénia hercegnő kisbaba meghan meghan és harry megszületett reflektorfény terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!