A Netflix is dokumentumfilmet készít Britney Spears életéről

Már egy ideje dolgoznak rajta…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Netflix is dokumentumfilmet készít Britney Spears életéről

Most, hogy a néhány napja a Hulun megjelent Framing Britney Spears című dokumentumfilm olyan hangos sikert aratott, hogy még Justin Timberlake-et is bocsánatkérésre kényszerítette, a Netflix is bejelentette: náluk is készül egy doku az énekesnőről. 

A Bloomberg értesülései szerint egyébként nem arról van szó, hogy a Netflix megirigyelte volna a Hulu sikereit. Az ő dokumentumfilmjük munkálatai már bőven a Framing Britney Spears megjelenése előtt elkezdődtek. És bár címe még nincs a Netflix projektjének, a film nagyjából hasonló ívet követ majd, mint a Hulué: meg fogják viselni, milyen szexista hozzáállással kezelték az újságok már fiatal énekesnőként is Britney-t, és a hírhedt gyámságot is, ami mögött az édesapja áll.

Az új Britney-doku rendezője Erin Lee Carr, aki olyan true crime projekteken dolgozott eddig, mint az HBO-n debütáló I Love You, Now Die: The Commonwealth Vs. Michelle Carter és At The Heart of Gold: Inside The USA Gymnastics Scandal, illetve a netflixes Dirty Money.

Nagyjából ennyi konkrétumot lehet még csak tudni a Netflixre készülő új Britney-dokumentumfilmről, még sem a címet, sem a premier időpontját nem árulták el. De miután a Framing Britney Spears olyan elképesztően sikeres lett, hogy gyakorlatilag erről a dokumentumfilmről beszélnek most a legtöbbet, nagy valószínűleg a Netflix bele fog húzni, hogy minél hamarabb befejezzék a projektet.

Címkék: britney spears dokumentumfilm framing britney spears hulu netflix netflixes filmek új film

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!