Vilmos herceg már most frusztrált Harry és Meghan következő lépése miatt

Oprah Winfrey beszélget majd a párral, aminek természetesen nem mindenki örül…

Vilmos herceg már most frusztrált Harry és Meghan következő lépése miatt

Bár tavaly ilyenkor szakítottak az angol királyi családdal, és előbb Kanadában, majd az Amerikai Egyesült Államokban kezdtek új életet, Meghan Markle és férje, Harry herceg valójában sosem kerültek le a „hírességek térképéről.” Most pedig különösen a középpontban vannak, miután a szerelmesek napján, február 14-én bejelentették, hogy úton van második gyermekük. Mindezt egy elképesztően édes fotó kíséretében, amit jó barátjuk, Misan Harriman készített.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Misan Harriman (@misanharriman) által megosztott bejegyzés

Egy nappal a gólyahír után pedig újabb fontos bejelentés érkezett, ezúttal a CBS csatorna részéről, miszerint március 7-én (vagyis már nem kell vészesen sokat várnod rá) 90 perces exkluzív tévéinterjút ad Meghan és Harry. A beszélgetést ráadásul szomszédjuk, a legendás Oprah Winfrey vezeti majd.

A rajongók talán örülnek, hogy végre többet kapnak a párosból, bennfentes információk szerint azonban a királyi család számára aggodalomra ad okot a dolog, még akkor is, ha „ez az interjú hónapok óta nyílt titok a palotában” – írja a Page Six. A lap információi szerint a szereplésért cserébe nem kérnek pénzt, és jótékony célokra sem használják fel a lehetőséget, egyszerűen szeretnék elmondani a saját szemszögükből is, hogyan élték meg az elmúlt hónapokat, többek között a királyi családtól való függetlenedést.

Ami teljesen logikus, hogy Vilmos herceg számára frusztrálónak tűnhet, mivel köztudott, hogy öccsével való kapcsolata évek óta nem túl felhőtlen, ráadásul Vilmos kifejezetten ellenezte annak idején, hogy feleségül vegye Meghant.

A családnak ráadásul nincsenek túl jó élményei a tévéinterjúkkal kapcsolatban, gondolj csak Diana 1995-ös interjújára, amiben a hercegnő egész egyszerűen kijelentette, hogy, mivel hárman voltak ebben a házasságban, elég zsúfoltnak érezte a felállást. De volt olyan dokumentumfilm is, amiben arról beszélt, szerinte Károly alkalmatlan az uralkodásra. Hogy a Meghanékkel való interjú is ilyen sok kijózanító részletet tartogat-e a királyi családdal kapcsolatban, arra egyelőre várnod kell, március 7-én viszont mindenre fény derül.

Még több

Sztárhírek