2021.02.18.@ 11.02

6 sztár, akinek azt mondták, meg kell változtatniuk a külsejüket, ha munkát akarnak

Konkrétan a világ legszebb női szerepelnek a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Priyanka Chopra

Annak ellenére, hogy a világ egyik legszebb nőjének tartják (2000-ben pedig szó szerint meg is nyert a Miss World szépségversenyt), Priyanka Chopra külsejével sem volt maradéktalanul elégedett Hollywood. „Néhány perces csevegés után a rendező/producer megkért, hogy forogjak körbe. Megtettem. Ő sokáig, alaposan végigmért, megvizsgált, aztán azt javasolta, hogy nagyobbítsam meg a mellem, hozzam rendbe az állkapcsom és tömjem ki egy kicsit a fenekem. Ha színésznő akarok lenni, mondta,  javítanom kell az arányaimon, majd javasolt egy plasztikai sebészt. Az akkori menedzserem pedig hevesen bólogatott mellé”– írta a sztár az idén megjelent, Unfinished című memoirjában.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Gigi Hadid

„A karrierem kezdetén még gimis voltam, és kézilabdán edzett testem volt. Tudtam, milyen keményen dolgoztam, hogy olyan izmos legyek – ez most is hiányzik egy kicsit. Akkoriban sokaktól megkaptam, hogy sosem leszek kifutómodell egy ilyen testtel” – mesélte Gigi, aki kétségkívül korunk egyik legsikeresebb modellje.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Meghan Markle

Amikor Meghan még nem futott be színésznőként, rengeteg ellentmondásos kritikát kapott a külsejére. „A húszas éveim elején jártam, és próbáltam elhelyezkedni egy olyan iparágban, ahol folyamatosan ítélkeznek afelett amid nincs, és afelett, amid van. Nem voltam elég vékony, elég csinos, nem tartoztam eléggé egy etnikumhoz, miközben másnap már túl vékony voltam, túl csinos és túl erősen látszott rajtam az etnikum.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

Jennifer Lopez

El tudod képzelni, hogy valaki pont Jennifer Lopeznek javasolja, hogy fogyjon le pár kilót? Pedig egyszer pontosan ezért rúgta ki egy menedzserét! „Hihetetlenül felháborított, amikor valaki azt mondta, hogy nem lehet rajtam egy kis extra husi – merthogy dagi az egyáltalán nem voltam! Gonosz és szűk látókörű ez a gondolkodás. Én ilyen vagyok, semmi okom változtatni magamon.” Ennyi.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Kate Winslet

„14 éves koromban a drámatanárom azt mondta, hogy talán elleszek a filmiparban, ha megelégszem a kövér lányoknak járó szerepekkel. Szóval ezekben a pillanatokban mindig azt érzem, hogy üzennem kell azoknak a kislányoknak, akiket megalázott egy tanár, barát vagy akár egy szülő, hogy ne is hallgassatok rájuk. Én is ezt tettem: meneteltem tovább és legyőztem a félelmeimet és túlléptem a bizonytalanságaimon”– mondta Kate, mikor 2016-ban megnyerte a harmadik BAFTA-díját.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Reese Witherspoon

„Amikor először jöttem Los Angelesbe, csak azt hallottam, hogy »nem vagy megfelelő, nem vagy elég magas, elég szép, elég okos«. De nem nagyon érdekelt a véleményük. Ahhoz túl makacs voltam”– mesélte Reese, akit most már a makacssága miatt is (még jobban) imádunk!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Címkék: gigi hadid jennifer lopez Kate Winslet kritika külső meghan markle megváltoztatni Priyanka Chopra reese witherspoon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Breaking: Gal Gadot 3. babájával terhes

Breaking: Gal Gadot 3. babájával terhes

Csodanőnek csodás hírei vannak!

5 sztárbarátság, ami elég durva véget ért

Emlékszel még rá, mennyire jóban voltak?

Armie Hammer a frászt hozta a szomszédjaira az éjszaka közepén

Lehetne ez az ember még ennél is furább?!

Amber Heardet is kitették az Aquaman 2-ből?

Sőt, már azt is tudják, ki veszi át a helyét?

Megtaláltuk Hollywood leginspirálóbb új sztárbarátságát!

A Bridgerton és a Queer Eye sztárjainak kapcsolata igazi #friendshipgoals!

Lady Gaga egy vagyont fizet meglőtt kutyasétáltatójának

Az énekesnő borzalmasan érzi magát a történtek miatt.

Befutott Meghan és Harry tévéinterjújának előzetese, és parább, mint gondolnád

Szögezzük le: Oprah nem finomkodik az ominózus 90 perces interjúban...

Kiderült Meghan és Harry második babájának a neme?

Nagyon úgy néz ki, hogy Meg apró jelekkel már elmondta, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e.

Bella Hadid súlyos betegségéről vallott

A modell több krónikus autoimmun betegséggel is küzd.

6 sztár, akinek kiszivárgott a szexvideója

Van, akinek konkrétan egy ilyen házi videó indította be a karrierjét...