6 sztár, akinek azt mondták, meg kell változtatniuk a külsejüket, ha munkát akarnak

Konkrétan a világ legszebb női szerepelnek a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Priyanka Chopra

Annak ellenére, hogy a világ egyik legszebb nőjének tartják (2000-ben pedig szó szerint meg is nyert a Miss World szépségversenyt), Priyanka Chopra külsejével sem volt maradéktalanul elégedett Hollywood. „Néhány perces csevegés után a rendező/producer megkért, hogy forogjak körbe. Megtettem. Ő sokáig, alaposan végigmért, megvizsgált, aztán azt javasolta, hogy nagyobbítsam meg a mellem, hozzam rendbe az állkapcsom és tömjem ki egy kicsit a fenekem. Ha színésznő akarok lenni, mondta,  javítanom kell az arányaimon, majd javasolt egy plasztikai sebészt. Az akkori menedzserem pedig hevesen bólogatott mellé”– írta a sztár az idén megjelent, Unfinished című memoirjában.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Gigi Hadid

„A karrierem kezdetén még gimis voltam, és kézilabdán edzett testem volt. Tudtam, milyen keményen dolgoztam, hogy olyan izmos legyek – ez most is hiányzik egy kicsit. Akkoriban sokaktól megkaptam, hogy sosem leszek kifutómodell egy ilyen testtel” – mesélte Gigi, aki kétségkívül korunk egyik legsikeresebb modellje.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Meghan Markle

Amikor Meghan még nem futott be színésznőként, rengeteg ellentmondásos kritikát kapott a külsejére. „A húszas éveim elején jártam, és próbáltam elhelyezkedni egy olyan iparágban, ahol folyamatosan ítélkeznek afelett amid nincs, és afelett, amid van. Nem voltam elég vékony, elég csinos, nem tartoztam eléggé egy etnikumhoz, miközben másnap már túl vékony voltam, túl csinos és túl erősen látszott rajtam az etnikum.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

Jennifer Lopez

El tudod képzelni, hogy valaki pont Jennifer Lopeznek javasolja, hogy fogyjon le pár kilót? Pedig egyszer pontosan ezért rúgta ki egy menedzserét! „Hihetetlenül felháborított, amikor valaki azt mondta, hogy nem lehet rajtam egy kis extra husi – merthogy dagi az egyáltalán nem voltam! Gonosz és szűk látókörű ez a gondolkodás. Én ilyen vagyok, semmi okom változtatni magamon.” Ennyi.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Kate Winslet

„14 éves koromban a drámatanárom azt mondta, hogy talán elleszek a filmiparban, ha megelégszem a kövér lányoknak járó szerepekkel. Szóval ezekben a pillanatokban mindig azt érzem, hogy üzennem kell azoknak a kislányoknak, akiket megalázott egy tanár, barát vagy akár egy szülő, hogy ne is hallgassatok rájuk. Én is ezt tettem: meneteltem tovább és legyőztem a félelmeimet és túlléptem a bizonytalanságaimon”– mondta Kate, mikor 2016-ban megnyerte a harmadik BAFTA-díját.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Reese Witherspoon

„Amikor először jöttem Los Angelesbe, csak azt hallottam, hogy »nem vagy megfelelő, nem vagy elég magas, elég szép, elég okos«. De nem nagyon érdekelt a véleményük. Ahhoz túl makacs voltam”– mesélte Reese, akit most már a makacssága miatt is (még jobban) imádunk!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Címkék: gigi hadid jennifer lopez Kate Winslet kritika külső meghan markle megváltoztatni Priyanka Chopra reese witherspoon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.