Nagyon durva dolgot állít régi beosztottja Lady Gagáról

Ez nem volt szép a sztártól!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nagyon durva dolgot állít régi beosztottja Lady Gagáról

Laurieann Gibson kreatív igazgató volt az, aki segített Lady Gagából szupersztárt csinálni. Az első album készítésénél is fontos szerepet játszott, később a turnék kreatív atyja volt. Egy idő után Katy Perrynek is segített, sőt a divatvilágba is belekóstolt Naomi Campbell oldalán. Most megjelent a „Dance Your Dance: 8 Steps to Unleash Your Passion and Live” című könyve, amiben leleplezett egy titkot Gagáról.

Azt állítja, a sztár csapata azt szerette volna, hogy csak rá fókuszáljon a karrierje során és az ő imidzsét építse. Mint kiderült, az énekesnő e-mailben rúgta ki a kreatív igazgatót, mert azt mondták neki a többiek, hogy Laurieann túl nagy teret követel magának és hírnévre vágyik.

2011-ben romlott meg a kapcsolata Gagával, állítása szerint az énekesnő körül legyeskedő „igenemberek” miatt. „Meg vagyok róla győződve, hogy kapcsoltunk megromlása nem rajtunk múlt. A körülötte lévő emberek szerint nekem nem kellett volna másokkal is együtt dolgoznom. Szerintük túlságosan reflektorfénybe kerültem – pedig sosem vágytam az ő reflektorfényére. Mire tudatosítottam ezeket a pletykákat, Gaga kirúgott. Ráadásul e-mailen keresztül. Abban sem vagyok biztos, hogy ő maga írta.”

A Page Six megkeresésére az egykori csapattag elmondta, hogy ettől függetlenül az énekesnővel való munka élete egyik legizgalmasabb projektje volt.

Címkék: beosztott botrány ciki énekesnő kirúgta kreatív igazgató lady gaga Laurieann Gibson

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!