Durva, amit a saját anyja Armie Hammerről állít

Lehet ez még cifrább?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Durva, amit a saját anyja Armie Hammerről állít

Sorra nyilatkoznak azok a nők, akiknek bármilyen közük is volt Armie Hammerhez. A színész nagyon durva botrányba keveredett, miután többen is azt állították róla, hogy kannibalizmusról, testcsonkításról és nemi erőszakról fantáziál, és durva üzenetekkel bombázza a nőket. Nemrég a privát Instája is előkerült, ami miatt rendőrségi ügybe keveredett, amit azóta le is zártak. A színész nem rendítette meg, hogy heti rendszerességgel szerepel a címlapokon, úgy éli az életét, mintha mi sem történt volna – pedig már a karrierje is veszélybe került.

Most az egyik exe, Paige Lorenze állítja azt, hogy a színész édesanyjának sincs túl jó véleménye a saját fiáról. A The Dr. Oz Showban Dr. Megmet Oz faggatta a lányt ezzel kapcsolatban, és kiderült, hogy az anya „démoninak” titulálta fia viselkedését. „Nem mondott konkrét dolgokat, de próbálta sugallni. Ilyeneket mondott, hogy az ördög megpróbálta elvinni őt. Nem egy extrém vallásos családban nőttem fel, úgyhogy ez kicsit felfoghatatlan volt számomra, de úgy éreztem, tudja, hogy a fiának van egy nagyon-nagyon sötét oldala is” – mesélte az ex.

A Page Six megpróbálta utolérni az anyát, Dru Ann Hammert is, ám egyelőre nem sikerült. 2020 júliusában a színész közzétett egy Twitter bejegyzést – amit később törölt -, amiben az állt, hogy arra ébredt hajnalban, ahogy az anyja olajat önt a fejére és imádkozik, hogy kiűzze belőle a démont. Ez viszont elég bizonyíték arra, amit Paige állít az interjúban.

Címkék: armie hammer démoni démoni viselkedés Dru Ann Hammer ördögi Paige Lorenze sötét színész

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!