Ezek a sztárok egy filmben imádják, a valóságban viszont nem bírják egymást

Készülj, ez illúzióromboló lesz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ryan Gosling és Rachel McAdams

Szerelmünk lapjai forgatása szörnyen kezdődött Ryan és Rachel számára, egyáltalán nem találták a közös hangot. Olyan szinten, hogy Ryan konkrétan könyörgött a rendezőnek, hogy találjon valaki mást Rachel helyére, mert egyszerűen nem bír együtt dolgozni vele. A rendező végül egy ad hoc terápiás üléssel oldotta meg a dolgot, ahol a két sztár üvöltözött egymással egy sort, és onnantól már minden simán ment. Annyira, hogy a forgatás után Ryan és Rachel még 4 évig egy párt alkotott!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Claire Danes és Leonardo Dicaprio

Bármennyire is ikonikus a Rómeó és Júlia, a két főszereplő, Leo és Claire ki nem állhatták egymást. Bár a színész hat évvel idősebb Claire-nél, a lány hihetetlenül gyerekesnek találta kollégáját. Leo ugyanis folyton megviccelte a stábot és a színészeket, amit Claire nem bírt elviselni. Cserébe Leo karótnyeltnek titulálta őt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Blake Lively és Leighton Meester

Őszintén sajnáljuk, hogy ezt kell mondanunk, de Blake és Leighton hiába játszottak BFF-eket a Gossip Girlben, a valóság ennél nem is lehetne másabb. A két színésznő már a sorozat forgatási szüneteiben sem vettek tudomást egymásról, de ez a közös munka után sem változott meg: a mai napig nem hajlandóak szóba állni egymással.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Charlize Theron és Tom Hardy

Ahogy a Mad Maxben a karaktereik az első találkozásukkor meg akarják ölni egymást, úgy Charlize és Tom is hasonlóan éreztek IRL. Csakhogy míg Furiosa és Max végül összefogtak és szövetségesek lettek, addig az őket megformáló színészek kapcsolata mit sem változott. Annyi civilizáltság azért szerencsére szorult a két sztárba, hogy megtanulták tisztelni egymást és Tom a forgatás után még apró búcsúajándékkal is meglepte Charlize-t.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Alex Pettyfer és Channing Tatum

A sztripper mester és tanítványa kapcsolat, amit a Magic Mike-ban láthattál Alex és Channing karaktere között szintén nem volt igaz a való életben. Szegény Alex szörnyen érezte magát, mivel az akkori menedzsere teljesen lerombolta az önbizalmát, így a forgatás során meg sem mert szólalni. A többiek viszont emiatt azt gondolták róla, hogy beképzelt. De Chan és Alex kapcsolata akkor romlott meg igazán, amikor Alex nem fizette be időben a lakása bérleti díját, a főbérlő pedig épp a kollégája egy barátja volt. Így Channing majdhogynem megfenyegette őt egy fizetésre felszólító e-mailben.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Címkék: alex pettyfer blake lively Channing Tatum charlize theron claire danes leighton meester leonardo dicaprio rachel mcadams Ryan Gosling tom hardy utálják egymást

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!