Meghant már megint betámadta a nővére

Megjelent Samantha Markle könyve, és rosszabb, mint gondolnád.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghant már megint betámadta a nővére

Megjelent Meghan nővére régóta ígérgetett leleplező könyve, a The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1, és most már biztos, hogy a nő nagyon nem fogta vissza magát. Samantha Markle amúgy is hírhedt arról, hogy nyíltan kimondja a véleményét a húgáról, így a könyv részletei legalább olyan durvák, mint hinnéd. Ha nem jobban.

Az Us Weekly szerint Samantha azzal vádolja a testvérét, hogy „lenézte és kontrollálta” az apjukat, Thomas Markle-t, amíg ő Meg egyetemi tanulmányait fizette. Plusz azt is állítja, hogy Meghan „megváltozott”, miután a királyi család tagja lett, és hogy az apjuk is úgy gondolja: „Meghan már nem ugyanaz, aki volt”.

Úgy látszik, hogy Samantha a könyvében csak még inkább ráerősít azokra a vádakra, amikkel az elmúlt időben illette Meghant. De talán a legkeményebb állítása ezúttal az, hogy míg a királyi család segíteni akart volna Thomas Markle-nek, addig Meghan úgy, ahogy van „elutasította az ötletet”.

„A szájról szájra terjedő hír, miszerint a royal család segíteni akart az apámnak, biztosítani szerették volna a megélhetését, de a húgom elutasította az ötletet, végül eljutott hozzám is. Dühös voltam rá, de legfőképpen összetörte a szívem a tudat, hogy jó és biztonságos élete lehetett volna az apámnak, ha a húgom nem mond nemet”– olvasható a könyvben, bár mivel Samanthához csak úgy „eljutott” ez az infó, valószínűleg nem kell készpénznek venni, amit mond…

Címkék: botránykönyv könyvrészlet leleplező könyv meghan megjelent samantha markle The Diary of Princess Pushy’s Sister – Part 1 thomas markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.