Harry és Meghan közleménye a legelegánsabb visszavágás az angol királyi családnak

Ők kicsit máshogy értelmezik a segítséget és a támogatást.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry és Meghan közleménye a legelegánsabb visszavágás az angol királyi családnak

Lejárt az az egyéves felülvizsgálati idő, amit Erzsébet királynő rendelt el, miután 2020. január 8-án Harry herceg és Meghan Markle bejelentették, szeretnének függetlenedni a királyi családtól. Az elmúlt időszak tehát gyakorlatilag olyan volt, mint egy türelmi idő arra az esetre, ha a pár visszatérne régi életéhez. Több ezzel kapcsolatos sikertelen egyeztetés után a palota azonban szomorúan ugyan, de nyilatkozatot adott ki arról, hogy a pár visszalépése (ami egy év távlatában véglegesnek tűnik) nem összeegyeztethető az angol királyi család életével, ami most már hivatalosan is azt jelenti, hogy Harry és Meghan soha többé nem vállal olyan feladatot, amivel a palotát képviselik – írja a Page Six.

Hogy mi volt erre az ő reakciójuk? Kiadták a saját közleményüket, és kiemelték többek között azokat a szervezeteket, melyeket hivatalos vagy nem hivatalos minőségben, de a jövőben is támogatni fognak.

„Amint azt az elmúlt egy évben végzett munkájuk bizonyítja, Sussex hercege és hercegnéje továbbra is elkötelezett az Egyesült Királyság, és az egész világ iránti kötelessége és szolgálata iránt, és hivataltól függetlenül folyamatosan támogatják majd az általuk képviselt szervezeteket. Mindenki segíthet másokon, ez egyetemes.” – írta szóvivőjük, utalva ezzel arra – persze csak egészen finoman –, hogy senki ne gondolja, hogy a támogatás csakis  az angol királyi család privilégiuma.

A Harry és Meghan által korábban, és a jövőben is támogatott szervezetek a közösségi médián fejezték ki szeretetüket és hálájukat, de legalább ennyire hozták a pár és az angol királyi család tudtára, hogy kiállnak Meghanék mellett.

Címkék: angol királyi család erzsébet királynő harry herceg hivatalos közlemény közlemény meghan markle sztárhírek sztárok támogatás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.