Eredetileg teljesen más színésznőt szántak Anne Hathaway helyett Az ördög Pradát visel főszerepére

Kapaszkodj, Anne konkrétan a 9. volt a sorban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Eredetileg teljesen más színésznőt szántak Anne Hathaway helyett Az ördög Pradát visel főszerepére

Nem kell színésznőnek lenned ahhoz, megtanulj kőkeményen harcolni a céljaidért, vagy egészségesen kezelni magadban, ha végül nem te vagy a befutó. Viszont jó egy olyan inspiráló ikontól hallani, mint amilyen Anne Hathaway, hogy nem igazán hatja meg, hogy a casting director 9. választása volt egy olyan szerepre, amivel beírta magát a filmtörténetbe. Igen, Az ördög Pradát visel pályakezdő Andy-je az.

A színésznő a RuPaul’s Drag Race című műsorba köszönt be, hogy adjon némi jó tanácsot a versenyzőnek, amikor egyikük megkérdezte, meg kellett-e valaha is küzdenie valakivel egy szerepért. „Mennyi időd van?” – kérdezte viccesen Anne, majd így folytatta: „Hozok egy kis teát. A 9. választás voltam Az ördög Pradát visel főszerepére…de megkaptam, szóval soha ne add fel.”

Igen, jól hallottad, a 9. És ez nem azért van, mert Anne ne lett volna már akkor is elképesztően jó, viszont a casting directornak kristálytiszta víziója volt, ki lenne a legalkalmasabb erre a szerepre. A Bajos csajok és a Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams viszont köszönte, nem kért a szerepből.

Fotó: Getty Images

Egy 2007-es interjúban kifejtette, nem forgat csak azért filmet, hogy forgasson, számára fontos, hogy minden sejtjével lelkesedjen egy sztoriért. Az ördög Pradát visel pedig ugyanúgy nem tartozott nála ebbe a kategóriába, mint a Mission Impossible 3, vagy a Casino Royal (!!!). A szerepre egyébként később meghallgatták Juliette Lewis (bocs, nem akarunk age shamingelni, de nem öreg kicsit a szerephez?) és Clare Danes színésznőket is.

Tanulság? Ne érdekeljenek a részletek, ne bonts le magad, fogadd el, ha valami sikerül és pont! BTW: és azt is, ha nem. 

Címkék: 2006 Anne Hathaway az ördög pradát visel bulvár film filme főszerep rachel mcadams sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!