Meghan Markle fantasztikusabban néz ki, mint valaha

Nincs mese, ez a nő valósággal ragyog.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan Markle fantasztikusabban néz ki, mint valaha

Elképesztően nehéz év áll Harry herceg és felesége, Meghan Markle mögött, miután minden előzetes egyeztetés nélkül tavaly januárban bejelentették, hogy nem kívánnak többé az angol királyi család aktív tagjaiként tevékenykedni, ellenben sokkal szívesebben élnék az életüket a merev szabályoktól távol, Amerikában. Elmérgesedő családi konfliktusok, egy vetélés, amiről Meghan megkapó őszinteséggel írt egy esszét a New York Times hasábjain, és elhúzódó jogi perek – csak néhány kőkemény dolog, ami próbára tette őket az elmúlt hónapokban.

Szerencsére azonban a jó dolgokból is kijutott a párnak: február 14-én, a szerelmesek napján bejelentették, hogy ismét babát várnak (a különleges időzítés okáról itt olvashatsz), most pedig bebizonyították, valóban jó döntést hoztak azzal, hogy a szabadságot választották.

Meghan és Harry a Spotify Stream On eseményén tűnt fel, amiben 2020-ban indult podcastjükről, az Archwell Audióról beszéltek, aminek segítségével a pár nagyon fontos diskurzusokat nyithatott meg. „Azért indítottuk el, hogy megbizonyosodhassunk róla, olyan hangok is eljussanak másokhoz, amiket talán nem hallanánk meg” – magyarázza Meghan a felvételen, aki fantasztikusan festett Oscar de la Renta kismama ruhájában és hosszú, kiengedett, hullámos frizurájával.

„A legfontosabb cél és feladat egy olyan közösség létrehozása, ahol az emberek arra ösztönöznek másokat, hogy megosszák a történeteiket ebben a biztonságos környezetben” – teszi hozzá Harry, aki szintén nagyon felszabadultnak tűnt. Legközelebb egyébként március 7-én, az ominózus Oprah-interjú bemutatásakor láthatja őket újra a nagyközönség.

Címkék: angol királyi család harry herceg meghan markle megjelenés nyilvános szereplés spotify sztárhírek sztárok videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!