KJ Apa meredek dolgot nyilatkozott a Riverdale-ről

Nem csinál belőle titkot: bár rengeteget köszönhet a sorozatnak, nagyon komoly problémája van vele.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

KJ Apa meredek dolgot nyilatkozott a Riverdale-ről

Hogy mi a baj az ikonikus szerepekkel, ráadásul egy franchise szintjén? Hogy kíméletlenül ráég egy adott színészre. Daniel Radcliffe örökre Harry Potter marad a rajongók és a szakma szemében, Elijah Wood soha többé nem vakarja le magáról Frodó szerepét, és elég sanszos, hogy a zseniális Robert Downey Jr. is Vasemberként él a karakter halála után is. KJ Apa, aki mindössze 19 éves volt, amikor becastingolták a Riverdale azóta epikussá vált sorozatába, szintén ezt a terhet cipeli, amiről szemrebbenés nélkül mesélt Demi Moorne-nak az Inerview magazinban.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Többek között elmondta, hogy a sorozat sikere és Archie karaktere olyan szinten korlátozza, hogy még a minden szempontból sikertelen Songbird forgatása is igazi felüdülést jelentett számára: „Annyira szabadnak éreztem magam kiszakadva egy olyan sorozatból, amit gyakran élek meg börtönként. Ezzel az új karakterrel végre természetes módon tudtam magam kifejezni. Nem borított el a smink vagy a különböző hajápolási termékek. Hosszú hajam és szakállam volt. Szabadnak éreztem magam.” – magyarázta a színész.

Bár a mai napig örül, hogy része lehet egy olyan szinten sikeres sorozatnak, mint amilyen a Riverdale, mindez mégis rengeteg nyomással is jár. „Hálás vagyok a show-ért és a sikeréért, de ez a siker ugyanakkor hatalmas terhet is jelent számomra” – szögezi le KJ, aki az ebből fakadó problémákról kizárólag a sorozat további sztárjaival, főként Cole Sprouse-zal tud beszélgetni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A sztárt továbbá az is zavarja, hogy a rajongók egy része képtelen szétválasztani őt és az általa megformált karaktert, így gyakran érzi azt, hogy nem tehet, mondhat vagy írhat azt, amit igazán szeretne. „Színészként mindennel kapcsolatban megítélnek: a politikai nézeteimet, a drogokkal kapcsolatos véleményemet, vagy azokról az emberekről alkotott véleményemet, akikkel együtt akarok lenni. Ez olyasvalami, amivel meg kellett békélnem.”

A Black Lives Matter mozgalom idején például pont azért kötöttek bele a színészbe, mert nem állt ki nyilvánosan az ügy mellett, míg Cole Sprouse börtönbe került egy tüntetés miatt. Akkor egy – azóta már törölt – posztban fogalmazta meg: attól még, hogy nem fejezi ki explicit a nézeteit, igenis fontos számára az ügy, és nem érzi úgy, hogy ezt bárkinek is bizonygatnia kellene.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: archie andrews börtön cole sprouse interjú kj apa netflix riverdale sorozat sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.