Amber Heardet is kitették az Aquaman 2-ből?

Sőt, már azt is tudják, ki veszi át a helyét?

Amber Heardet is kitették az Aquaman 2-ből?

Egyre hangosabbak azok a pletykák, miszerint Amber Heardot kirúgták az Aquaman 2-ből, és már meg is találták a helyére érkező színésznőt.

A híresztelések szerint viszont Johnny Depp-pel ellentétben Amber nem az exével vívott bírósági csatározások és az egyre növekvő botrány miatt vesztette el a munkáját. Mert hogy tudod, Johnnynak távoznia kellett a Legendás állatok-filmekből, miután  a per során nem tudta megcáfolni a „feleségverő”-jelzőt, de Ambernek eddig úgy tűnt, nincs veszélyben a karrierje. Még annak ellenére sem, hogy a Johnny pártját fogó rajongók azonnal petíciót indítottak a színésznő ellen, és a „Távolítsák el Amber Heardöt az Aquaman 2-ből” című kérvényt majdnem 2 millióan írták alá.

De akkor mi áll Amber állítólagos kirúgása hátterében? Az ausztrál Sausage Roll nevű magazin és a PopCorned Planet nevű YouTube csatorna szerint a színésznő nem tartotta be a szerződésének feltételeit, vagyis: „nem ment át a fizikai vizsgálatán. Van egy kikötése a szerződésében, miszerint jó formában kell lennie a forgatás megkezdése előtt, Amber pedig megszegte azt.”

Eszerint pedig Aquaman feleségét, Merát a folytatásban nem Amber játssza majd – hanem egy másik színésznő, egészen pontosan Emilia Clarke! 

Ám még mielőtt totál eldobnád az agyad, szólunk, hogy hivatalosan még senki nem erősítette meg ezeket az értesüléseket, sőt: a We Got This Coverednek a Warner Bros. stúdió egyik belső embere, Daniel Richtman már most alaptalannak nevezett minden ilyen pletykát.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek