Armie Hammer a frászt hozta a szomszédjaira az éjszaka közepén

Lehetne ez az ember még ennél is furább?!

Armie Hammer a frászt hozta a szomszédjaira az éjszaka közepén

Armie Hammer halálra rémisztette a szomszédait, mikor az éjszaka közepén nekiállt zajongani: úgy gondolta, ez a tökéletes időpont a költözködésre.

A sztár – akire soha többé nem fogsz tudni anélkül ránézni, hogy ne jussanak eszedbe az abúzusról és kannibalisztikus hajlamairól szóló vádak – a költöztetőit az „éj leple alatt” szervezte a házhoz. Bár a színészt magát nem látták a telken, a szomszédai pontosan tudták, mi zajlik az utcában.

„Kamionok és egy horda költöztető lepte el az ingatlant, akik bőven éjfél utánig dolgoztak és kizárólag zseblámpákkal világítottak”mesélt egyikük a Page Sixnek a rabláshoz hasonlító költözködésről.

A forrás azt is hozzátette, milyen furcsa volt, hogy mennyire nem akarta megvenni senki Hammer és volt felesége, Elizabeth Chambers egykori közös otthonát. „Mi azt szeretjük, ha minél kevesebb a dráma a környéken, de velük kapcsolatban már eleve az érthetetlen volt, hogy hónapokig árulták a házat, míg másokét pillanatok alatt elkapkodták.”

A 7 hálószobás, 6 fürdőszobás ház tavaly szeptemberben került az ingatlanpiacra, miután Armie és Elizabeth bejelentették a válásukat. Az ár 5,8 millióról indult, de havonta csökkenteniük kellett az elvárásaikat, mert senkinek sem kellett – végül decemberben, ugyan 800 ezerrel kevesebbért, de elkelt a ház, és ezzel Elizabeth még egy lépéssel távolabb kerülhetett az exétől.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek