Breaking: Gal Gadot 3. babájával terhes

Csodanőnek csodás hírei vannak!

Breaking: Gal Gadot 3. babájával terhes

A Wonder Woman-filmek gyönyörű sztárja, a 35 éves Gal Gadot egy hangulatos családi fotó kíséretében jelentette be: úton van harmadik gyermeke. A képen férjével, Yaron Varsano (a pár 2008-ban házasodott össze – a szerk.), és két kislányával, Almával és Mayával látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés

A szívet melengető bejelentés azután landolt a sztár Instagramján, miután a 78. Golden Globe gálán műsorvezetői szerepet töltött be. Terhessége egyébként azonnal megmagyarázza trükkös és lenge Givenchy ruháját, ami tökéletes választás egy terhesség elrejtéséhez.

Fotó: Getty Images

Még kérdés, milyen hatással lesz a 3. baba a színésznő filmes munkáira, hiszen tavaly októberben landolt a hír, miszerint ő alakítja majd Kleopátrát az új életrajzi filmben, amit a Wonder Woman rendezőjével, Patty Jenkinsszel együtt forgat. Aminek bizonyos jeleneteit a színésznő második terhessége alatt vettek fel, szóval nem féltjük!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek