Erzsébet királynő kitiltja a születésnapi ünnepségéről kedvenc fiát?

Határozottan nem kér a botrányhősökből!

Erzsébet királynő kitiltja a születésnapi ünnepségéről kedvenc fiát?

Bár II. Erzsébet királynő születésnapja áprilisban van, az uralkodó minden évben júniusban tartja a nagyszabású ünnepségét, a Trooping the Colourt. Mivel a britek jóslatai szerint nyár elejére lecseng a járvány a szigetországban, szinte biztos, hogy 2021-ben meg lesz tartva az esemény, így az egész család együtt köszöntheti fel a királynőt 95. szülinapja alkalmából.

Vagy mégsem? A Sunday Times (via HELLO! Magazine) úgy értesült, hogy egy nagyon fontos családtag semmiképpen nem lehet majd jelen, ő pedig nem más, mint Erzsébet kedvenc fia, András herceg.

Beatrix és Eugénia hercegnő 61 éves apukája ugyanis 2019-ben csúnya botrányba keveredett, állítólag pontosan tudta, hogyan él vissza fiatal lányok kiszolgáltatott helyzetével barátja, Jeffrey Epstein

Mivel az eset elképesztően kínos volt a királyi család számára, ezért a királynő úgy döntött, András hercegnek le kell mondania a nyilvános szereplésekről, így a lehető legritkábban képviselheti ezentúl az uralkodót. Valószínű tehát, hogy ez az oka annak is, ha nem láthatod majd a balkonról integetni a többi családtaggal.

Tavaly egyébként szinte teljesen elmaradt a Trooping the Colour, csak a Windsor-kastély környékén tartottak egy kisebb felvonulást, de az emberek nem gyűlhettek össze megnézni, a rendre nagyon szigorúan odafigyeltek. Az alábbi videóban csekkolhatod le a visszafogott rendezvényt:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek