Jonah Hill testpozitív üzenetét mindenkinek el kéne olvasnia

Ezt hívják inspirálónak!

Jonah Hill testpozitív üzenetét mindenkinek el kéne olvasnia

Jonah Hillről közzétett néhány fotót a Daily Mail szörfözés közben, illetve póló nélkül, ami arra inspirálta a színészt, hogy felszólaljon a body shaming ellen.

A sztár Instagramon írt egy hosszú posztot, amiben reagált a cikkben megjelent lesifotókra. Elmondta, milyen sokat küzdött a saját testképével, majd hozzátette, hogy többé nem zavarják a hasonló paparazzi fotók, mivel már megbékélt saját magával és a testével.

„Még a barátaim és a családom előtt sem voltam hajlandó levenni a pólóm a medence mellett egészen a harmincas éveim közepéig. De valószínűleg korábban is le mertem volna vetkőzni félmeztelenre, ha a gyerekkori szorongásaimra nem erősítettek volna rá az éveken át tartó nyilvános gúnyolás a sajtó részéről a médiában és az interjúkon. Szóval a tény, hogy a média most épp azzal próbál felhúzni, hogy szörfözés közben leskelődnek utánam és ilyen képeket nyomtatnak ki, és engem ez a legkevésbé sem érdekel, elég menő. 37 éves vagyok és végre szeretem magam.”

Jonah hozzátette, hogy ez a poszt nem azért készült, mert dicséretet vagy sajnálatot várna érte. Sokkal inkább „azoknak a gyerekeknek szól, akik nem veszik le a pólójukat a medence partján. Érezzétek jól magatokat. Csodálatosak és fantasztikusak és tökéletesek vagytok. Szeretlek titeket.”

Befejezésként pedig Jonah még odaszúrt egyet a Daily Mailnek is: „még ti sem törölhetitek le ezt a mosolyt az arcomról ;)”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jonah Hill (@jonahhill) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek