Lady Gaga egy vagyont fizet meglőtt kutyasétáltatójának

Az énekesnő borzalmasan érzi magát a történtek miatt.

Lady Gaga egy vagyont fizet meglőtt kutyasétáltatójának

Valósággal sokkolta a világot, amikor meglőtték Lady Gaga kutyasétáltatóját, két kedvencét, Kojit és Gustavot pedig elrabolták. A 30 éves Ryan Fischier, aki nem csak alkalmazottja, de egyben barátja is az énekesnőnek, túlélte a támadást, sőt igazi happy endet ad a sztorinak, hogy a két francia bulldog is megkerült hétvégén.

A Los Angeles-i rendőrségen jelentkező nő állítólag kikötve bukkant rá az állatokra, eddigi információk alapján nincs köze a rabláshoz, és mint becsületes megtalálónak, Lady Gaga neki is felajánlja azt az 500 ezer dolláros (ez majdnem 150 millió forintot jelent) jutalmat, amit a kutyák elrablásakor ígért meg közösségi oldalain.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Itt azonban nem ér véget a történet: a Mirror információi szerint Gaga borzalmasan érzi magát a történtek miatt, és bár – ahogy Instagram posztjában is írta – nagyon hálás Ryannek, amiért ilyen hősiesen viselkedett, szörnyen aggódik a férfi állapota miatt. Állítólag 97 500 dolláros (28 millió Ft) kórházi számláját is magára vállalta: „Nagyon rosszul érzi magát Ryan miatt, és mindenáron meg akar róla győződni, hogy vigyáznak rá. Imádja őt, és úgy érzi, örökre az adósa lesz.” – nyilatkozta a forrás.

Az énekesnő nem pusztán a felmerülő kórházi költségeket állja, hanem a férfi kiesett bevételét is kompenzálja. A hírek egyébként abszolút bizakodásra adnak okot Ryan állapotával kapcsolatban, várhatóan teljes felépülésében reménykedhet az énekesnő. „Szeretnénk köszönetet mondani Lady Gagának, aki az első perctől fogva folyamatos szeretetet és támogatást tanúsított Ryan és a családunk iránt” – nyilatkozták a férfi hozzátartozói a támadás után a TMZ-nek.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek