Felismerhetetlen lett Lana Condor, a fiúknak, akiket valaha szerettem színésznője

Lana Condor, te vagy az?

Felismerhetetlen lett Lana Condor, a fiúknak, akiket valaha szerettem színésznője

Pinktől vagy Shakirától megszoktuk a random frizuraváltásokat, de egy olyan, viszonylag biztos ponttól, mint amilyen A fiúknak, akiket valaha szerettem szende sztárja, Lana Condor, elég meglepő minden, ami nem hosszú és fekete.

Pedig a sztár nemrég rózsaszín tincsekkel jelentkezett be az Instagramjáról, a fotón pedig még a fodrászát is bejelölte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@lanacondor által megosztott bejegyzés

Nem mondjuk, hogy nem tudnánk elképzelni őt ezzel a jóval lazább és lázadóbb lookkal, az idei Golden Globe-ról posztolt outfitje azonban egyetlen határozott mozdulattal pukkasztotta ki a brand new Lana imázst, mivel a színősznő frizurája még mindig eredeti, sötét színében pompázik.

Lana egyébként nem szeret kísérletezni a védjegyévé vált hajával: egészen pontosan 3 évvel ezelőtt vágatott rövid bobot, az elmúlt évek pedig arról szóltak, hogy újra visszaálljon a hosszú hajúak táborába. A biztonság kedvéért azért feltesszük a kérdést a rózsaszín próbálkozást illetően.

Menő vagy ciki?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek