Befutott Meghan és Harry tévéinterjújának előzetese, és parább, mint gondolnád

Szögezzük le: Oprah nem finomkodik az ominózus 90 perces interjúban…

Befutott Meghan és Harry tévéinterjújának előzetese, és parább, mint gondolnád

Ki mondta, hogy izgalmas előzetese csak egy Trónok harca kaliberű sorozatoknak lehet? Az angol királyi család (lassan reality műsorokkal vetekedő élete) minimum ilyen izgalmas, pláne, ha egy olyan zseniális kérdező piszkálja fel az elmúlt hónapok történéseit, mint Oprah Winfrey. Kijött ugyanis a március 7-én debütáló 90 perces tévéinterjú előzetese, az angol királyi család pedig rákapcsolhat a rettegésre, mert a műsorvezető tényleg mindenre IS rákérdez majd, és nem kér érte elnézést.

A néhány másodperces teaser nem ígér mást, csak drámát, könnyeket és izgalmakat, amihez bőven elég volt néhány nagyon hatásos, eredeti kontextusából kitépett mondat is:

„Elhallgattál vagy elhallgattattak?” – kérdezi Oprah Meghantől.

„A legnagyobb problémám az volt, hogy a történelem megismétli önmagát” – jelenti ki Harry egy kiragadott ponton.

„Elég sokkoló dolgokat mondtál” – konstatálja Oprah nyilván az interjú végén, amitől már csak 6 éjszaka választ el.

Csak még izgalmassá teszi a felállást, hogy Oprah először külön beszélget Meghannel, Harry pedig csak később csatlakozik hozzájuk, arról nem is beszélve, hogy olyan témákat is érintenek az interjú során, mint a Katalin hercegnével való kapcsolat vagy a Vilmos herceggel való állítólagos viszály. És mivel pénzt nem fogadtak el a szereplésért cserébe, azt ugyanis arra szeretnék felhasználni, hogy végre a saját perspektívájukból is elmeséljék a történetüket, igazi filtermentes vallomásokra számíthatsz majd. A palotában egyébként azóta meglehetősen feszült a hangulat, mióta kiderült az Oprah-interjú – nem véletlen, hogy a BBC pont Meghan és Harry tévéinterjúja előtt ad le egy exkluzív és friss különkiadást az angol királyi családról.

Még több

Sztárhírek