Megtaláltuk Hollywood leginspirálóbb új sztárbarátságát!

A Bridgerton és a Queer Eye sztárjainak kapcsolata igazi #friendshipgoals!

Ha valaki megkérdezné, mi a kedvenc sorozatod jelenleg, egyből rávágnád, hogy a BridgertonÉs ha a legjobb reality-ről kérdeznék a véleményed? Csak a Queer Eye jöhet szóba, igaz? A Netflix két sorozata ennél különbözőbb már nem is lehetne, mégis hozzád hasonlóan egyformán imádjuk őket a bennük szereplő fantasztikus emberekkel együtt.

És akkor ezennel dobjuk is a bombát: a két sori két legszeretetreméltóbb sztárja a való életben legjobb barátok. Igen, még jó, hogy Jonathan Van Nessre és a Bridgerton Penelopejára, azaz Nicola Coughlanre gondolunk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) által megosztott bejegyzés


Nicola pedig most a brit Cosmopolitannek minden cuki, apró részletet elárult erről a váratlan, ám annál inspirálóbb barátságról. Kiderült például, hogy nagyon nem unatkoztak a járvány alatti lezárások idején, és a lehető legmenőbb módon foglalták le magukat: heti kvízesteket tartottak, amiken kötelező volt a tematikához illő jelmez.

„Jonathan az egyik kedvenc emberem a világon. A karantén alatt ő és én heti kvízesteket tartottunk néhány barátunkkal és családtagunkkal együtt, minden héten más a témában. Én a 2000-es évek készítettem kérdőívet és Avril Lavigne-nek öltöztem be, ő meg a jégkorcsolyáról, de azon rajta kívül senki nem teljesített túl jól…”

Az utóbbi egy évben nem sokszor kapott el minket a FOMO-érzés (hiszen sehová nem lehetett menni), de Nicola és JVN bulijaira nagyon szeretnénk egy meghívót!

A színésznő egyébként azt is elárulta, hogy az egyik alapvető közös tulajdonságuk, hogy nagyon gyorsan beszélnek – így nem is kellett sokat gondolkodnia azon, hogy hívnák egy Jonathannel közös talk show-játA Mile A Minute, ami egy angol kifejezés arra, ha valami extra gyors. Egyébként ha Nicola és JVN valaha tényleg megvalósítanák az A Mile A Minute-et, akkor már a kedvenc talk show-kategóriában is meglenne az abszolút favoritunk!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek