Daniel Radcliffe, a Harry Potter színésze évek óta őrizgeti ezt a bizarr forgatási kelléket

Daniel Radcliffe, elég random ereklyét sikerült begyűjtened…

Daniel Radcliffe, a Harry Potter színésze évek óta őrizgeti ezt a bizarr forgatási kelléket

Az megvan, hogy az utolsó Harry Potter rész 10 éve landolt a mozikban? Bizony, már egy teljes évtizede kénytelen vagy beérni valami mással könyv és film téren is. Pedig mintha tegnap lett volna, hogy tizenévesen rákattantál a popkultúra egyik messze legmeghatározóbb (legalábbis ami a generációnkat illeti) sztorijára.

Ha megnyugtat, a mozik sztárjainak ugyanolyan nehezen megy az elengedés – Tom Felton (vagyis Draco Malfoy) a mai napig képes magát elpityeregni, ha újra nekiül egy régi epizódnak, és mint kiderült a BBC Radiónak adott interjújából, a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe is betárazott emlékekből.

De ne egy ártatlan pálcára vagy egy aranycikeszre, esetleg mostanra milliókat érő pergamenre gondolj, Daniel ennél sokkal furább dolgot őrizget családja otthonában a Titkok Kamrája forgatása óta. „Van egy nagy gumikarom, amit ahhoz a jelenethez készítettek, amikor Harry az összes csontját elveszti az alkarjában. (…) Fogalmam sincs, hol lehet, de talán a szüleim házában, gondolom a padláson. Milyen fura lesz, ha valaki megtalálja egy nap.” – nosztalgiázott a színész a Gilderoy Lockhart által bűbájjal kicsontozott végtagról.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek