Diana többé nem része Meghan és Harry alapítványának

Hatalmas változtatások történtek az Archewell oldalán.

Diana többé nem része Meghan és Harry alapítványának

Meghan és Harry frissítették az Archewell Alapítvány website-ját, azon belül is annak kezdőoldalát. Az Us Weekly vette észre, hogy eltávolították Harry édesanyja, Diana hercegnő fotóját, ahogy Meghan és az ő anyukája, Doria közös képét is.

A honlap korábban ezzel a két képpel és az azokat kísérő üzenettel fogadta a látogatókat: „az édesanyám fia vagyok. Én pedig a fiunk édesanyja. Mi együtt bemutatjuk az Archewellt. Hiszünk az emberi jóságban. Mert láttuk az emberiség legjobbjait. Együttérzést és kedvességet tapasztaltunk anyáinktól és idegenektől egyaránt.”

Ezt először egy kevésbé személyes köszöntőre változtatták: „üdvözöljük az Archewellnél. A non-profit munkánkon és kreatív aktivitásunkon keresztül rendszerszintű kulturális változásra ösztönzünk minden közösséget.” A fotókat pedig az önkénteskedő Harryre és Meghanre cserélték.

Fotó: archewell.com

Most pedig, hogy elérkezett a március, az alapítvány a nemzetközi nőnapra koncentrálnak, így az oldalon a nők vették át az uralmat – a képeken és a bevezetőn is.

Meg és Harry tehát láthatóan jól feltalálták magukat annak ellenére is, hogy a királynő a hercegi címükkel együtt a védnökségük alá tartozó alapítványokat is elveszi tőlük rövid időn belül. Vajon erről is lesz szó a hamarosan robbanó Oprah-interjúban? A 90 perces beszélgetés előzetese tegnap érkezett, és már most nagyon durva – de ha lemaradtál volna róla, itt megnézheted:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek