Először szólalt meg a támadás óta Lady Gaga meglőtt kutyasétáltatója

Ryan Fischer már elindult a gyógyulás útján.

Először szólalt meg a támadás óta Lady Gaga meglőtt kutyasétáltatója

Lady Gaga kutyasétáltatója és egyben jó barátja, Ryan Fischer először szólalt meg azóta, hogy meglőtték, az azóta biztonságban hazaszállított kutyákat pedig elrabolták.

„4 nappal ezelőtt egy autó hajtott el mellőlem és ömlött a vér a golyó ütötte sebeimből, amikor egy kisangyal érkezett mellém. A pánikkal teli sikolyaim csillapodtak, ahogy ránéztem, még úgy is, hogy tudtam, az apró teste körül gyülekező vértócsa az enyém. Megsimogattam Asiát ahogy csak tudtam, megköszöntem neki a közös kalandjainkat, bocsánatot kértem tőle, amiért nem tudtam megvédeni a testvéreit, aztán pedig próbáltam megmenteni őket…és saját magamat”– kezdte Ryan a két részes Instagram posztját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Saint Rocque (@saintrocque) által megosztott bejegyzés

Elmondta, hogy ezután csak a kihívott mentősökben reménykedett és abban, hogy sikerült a legjobb tudása szerint átadni a segélyhíváskor a helyzet súlyosságát. Ekkor pedig már kezdtek szállingózni az emberek a házakból és a környékről, hogy megnézzék, mi történt.

„Még mindig gyógyulófélben vagyok egy nagyon halálközeli élményből, és bár igyekeztem távol tartani magam a médiától (már amennyire ez lehetséges, hiszen én is csak ember vagyok), de elmondhatatlanul hálás vagyok a szeretetért, amit tőletek kaptam. Éreztem a gyógyító támogatásotokat! Köszönöm. Örülök, hogy a médiafigyelem elég volt ahhoz, hogy Gustavot és Kojit épségben visszaszerezze a rendőrség, és tudom, hogy mindent megtesznek azért, hogy ezeket a bűnözőket és gyilkossági kísérletet elkövetőket az igazságszolgáltatás elé állítsák.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Saint Rocque (@saintrocque) által megosztott bejegyzés


Ryan a nyilatkozatának folytatásában köszönetet mondott a családjának, a kiérkező mentősöknek, egészségügyi dolgozóknak és Lady Gagának.

„Lady Gaga: a kicsikéid visszatértek, a családot újra teljes…megcsináltuk! A baráti támogatásod, a gyermekeid traumatikus elvesztése ellenére rendületlen volt. Szeretlek és köszönöm. És most? Sokat kell még gyógyulnom, de alig várom a jövőt, és hogy elárasszon sok puszival és nyalogatással Asia, Koji és Gustav.”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek