Itt a bizonyíték, hogy Harry és Vilmos kapcsolata menthetetlen

Egyre sanszosabb, hogy soha többé nem beszélnek egymással.

Itt a bizonyíték, hogy Harry és Vilmos kapcsolata menthetetlen

Elképesztően befeszült a királyi család, amióta kiderült, hogy a második babáját váró Meghan Markle és Harry herceg igent mondott Oprah Winfrey tévéinterjúra. A beszélgetés során ráadásul állítólag nem voltak tiltott témák, a CBS előzeteséből is látszik, hogy a pár mennyire nyíltan válaszolt minden felmerülő kérdésre.

A hírek szerint éppen ettől tart Vilmos herceg, aki elvileg semmilyen információt nem kapott öccsétől arra vonatkozóan, hogy mi minden fog kiderülni az interjúból. Diana hercegnő fiai között már régóta nagyon rossz a kapcsolat, Vilmos ugyanis rossz szemmel nézte, amikor Harry szinte a semmiből jelentette be, visszavonulnak feleségével. Szerinte cserben hagyta a családját, a briteket, és hátat fordított a kötelességeinek.

„Harry és Vilmos már egy ideje nem beszéltek egymással, az pedig nem fog segíteni a kapcsolatukon, ha most Meghan beszél a kapcsolatukról, vagy úgy általában a királyi családhoz fűződő viszonyáról. Nagyon rossz most a helyzet kettejük között, igaz, mindketten szeretnék, ha ismét jó testvérek lehetnének” – nyilatkozta a Daily Mailnek egy bennfentes név nélkül.

A szakértők egyébként úgy gondolják, a királyi család nem nézi meg az interjút, talán csak Vilmos Katalin tartja majd fontosnak, hogy képben legyenek. Az előzetesből egyelőre csak annyit tudtunk meg, hogy Oprah megkérdezte Meghan-tól, szándékosan hallgatott-e vagy a királyi család kényszerítette erre, Harry pedig elárulta, attól tartott, hogy szerelme édesanyja tragikus sorsára jut az extra. A beszélgetést nagyjából 10 napja vették fel Harry és Meghan kaliforniai otthonának teraszán, a CBS pedig március 7-én engedi adásba.

Még több

Sztárhírek