Kiderült, miért van kórházban Fülöp herceg

Közben pedig egy másik kórházba is átszállították, és kiderült, hogy még meddig tartják bent.

Kiderült, miért van kórházban Fülöp herceg

Érkezett néhány új infó Fülöp herceg állapotáról, akit továbbra is bent tartanak a kórházban. Egyrészt kiderült, hogy átszállították egy másik helyre, másrészt az is, mivel kezelik egyáltalán.

Rebecca English, royal tudósító megtudta, hogy az Edward Király Kórházból átvitték a St. Bartholomew Kórházba, ahol „az orvosok tovább kezelik a herceget fertőzéssel, illetve teszteket végeznek és megfigyelés alatt tartják a régóta fennálló szívbetegségét is.”

Az újságírón keresztül a Buckingham palota is kiadott egy közleményt: „a herceg továbbra is jól érzi magát, a szervezete reagál a kezelésekre, de legalább a hét végéig a kórházban kell maradnia.”

A 99 éves Fülöp herceg kezdetben megelőzésképpen ment be a kórházba, mert nem érezte magát jól és 14 napot és 13 éjszakát töltött az Edward Király Kórházban. A CNN szerint a II. Erzsébet és Fülöp legfiatalabb fia, Edward  herceg gyakran látogatja az édesapját, legutóbb pedig azt nyilatkozta, hogy a herceg sokkal jobban van.

„Rengeteg ember küldött fantasztikus és nagyon kedves üzeneteket. Nagyon nagyra értékeljük őket az édesapámmal együtt. Átadtam neki az összeset” – mondta.

Szurkolunk, hogy Fülöp herceg minél hamarabb felépüljön és hazamehessen végre a kórházból.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek