5 dolog, amit tudnod kell az év új befutójáról, Nicola Coughlanről

A Bridgerton ír származású színésznője az életben is legalább olyan okos és szerethető, mint amilyen a sorozat Penelopéja.

5 dolog, amit tudnod kell az év új befutójáról, Nicola Coughlanről

1. Divatból jeles

Ha követed az Instáját, akkor már te magad is meggyőződhettél róla, milyen elképesztően stílusos csaj (ha nem, azonnal kövesd be), amin azóta nem csodálkozunk, hogy tudjuk, Mary-Kate Olsen a stíluspéldaképe. Tőle tanult mindent, amit a különböző darabok rétegezéséről tud, és ékszer téren is a tervezőtől inspirálódik.

2. Okosan harcol

Nicolát sem kerülik el a trollok, ő viszont tud valamit, ami a legtöbb hírességnek (vagy halandó netezőnek) nehezen megy: asszertíven reagálni. Legutóbb például Amanda Richards (a The Big Calf podcast műsprvezetője) állt a színésznőbe a Twitteren a Golden Globe-on viselt ruhája miatt. „A kövér lány a Bridgertonból egy fekete kardigánt visel a Golden Globe-on, mert mindegy, milyen szexi és stílusos vagy, ha kövér lány vagy, mindig lesz egy fekete kardigán, amit viselned kellene, majd elveted az ötletet, és aztán mégis felveszed, mert úgy érzed, kelleni fog” – ecsetelte Amanda, mire nem sokkal később meg is érkezett Nicola intelligens válasza. „Azt gondoltam, a kardigán ásznak tűnik. Molly Goddard a kifutón használja őket a modelljein, innen jött az ötlet, és egyébként nekem is van nevem” – utalva ezzel arra, hogy nem kér a kövér lány titulusból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) által megosztott bejegyzés

3 „Nem vagyok testpozitív aktivista, színész vagyok”

Ahogy Ashley Graham halálosan unja a plus size kategóriát, és örülne, ha nőként vagy modellként tartanák számon anélkül, hogy rákerülne egy testét érintő címke is, úgy Nicola sem kér az alakját érintő kérdésekből: „Minden alkalommal, amikor egy interjúban a testemről faggatnak, kényelmetlenül érint a dolog és elszomorít, mert sokkal inkább beszélnék a munkámról, amit szeretek. Annyira reduktív, amikor komoly törekvéseket teszünk a művészetek sokszínűségéért, ezekkel a kérdésekkel pedig csak visszahúznak minket. És ezt a lehető legjobb értelemben mondom. Nem vagyok testpozitív aktivista, színész vagyok. Fogynék és híznék, ha egy szerep azt kívánja. A testem egy eszköz, amivel történeteket mesélhetek el, nem pedig egy olyan valami, amivel magamat definiálom.”

Fotó: Getty Images

4. Helló, világ!

19 éves korában 1 évet töltött Máltán egy Erasmus program keretén belül, amikor az egyetemen irodalmat tanult. Nicola egyébként igazi eminens volt az iskolában, élete legszebb időszakának tartja az egyetemi éveit. Ami nem most volt, tekintve, hogy a babaarcú színésznő már 34 éves.

5. Mint a mágnes

Ha van valaki, akit talán még Nicolánál is jobban bírunk, az a Queer Eye ikonikus figurája, Jonathan Van Ness sztárfodrász. Ők ketten 2018 óta elválaszthatatlan barátok, olyannyira, hogy a karantén alatt kvízesteket tartottak egymásnak: míg Nicola a 2000-es évekből vizsgáztatta barátját, addig Jonathan műkorcsolya témában mérte fel a színésznő tudását. De nem csak vele jön ki ennyire jól, a sorozatbeli barátnőjével, a Bridgerton Eloise-ával is nagyon jó barátok. Olyannyira, hogy Nicola többek között a színésznővel való közös jelenetek miatt várja annyira a folytatást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicola Coughlan (@nicolacoughlan) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek