Minden, amit tudni lehet Cole Sprouse új barátnőjéről

Mármint azon túl, hogy 22 éves, Szűz a csillagjegye, csodaszép, és mázlista, amiért az internet boyfriendjével randizik.

Minden, amit tudni lehet Cole Sprouse új barátnőjéről

Tedd a szívedre a kezed, és valld be őszintén, hogy titkon azt remélted: Cole Sprouse és Lili Reinhart egyszer újra összejönnek. Ahogy azt tették egyébként számtalan alkalommal. Mivel mindez egy évvel szakításuk után sem történt meg, jobb híján azt kívánhattad kedvenc sorozatod kedvenc sztárjának, hogy találja meg a boldogságot. Ha átaludtad volna a tegnapi napot, esetleg online-szünetet tartottál, jön a hideg zuhany: mindez megtörtént, Cole-t ugyanis egy 22 éves lánnyal, Ari Fournierrel kapták lencsevégre kéz a kézben. De ki is ez a titokzatos szőkeség? Utána jártunk!

#miamelód?

Ahogy Lili Reinhart után Cole Sprouse következő barátnője, Reina Silva, úgy jelenlegi partnere is modell – derül ki a lány Instagram biójából. Azonban komoly influenszer-vlogger vénával is rendelkezik, tekintve, hogy YouTube-csatornáján szívesen oszt meg szépségápolással, divattal vagy utazással kapcsolatos videókat.

Egyenesen Kanadából

A munkájának köszönhetően nyilván bejárta az egész világot, de alapvetően Kanadában él. Igen, pontosan itt forgatják a Riverdale-t is, aminek köszönhetően Cole és Ari „viszonylag” közel kerülhetett egymáshoz.

Franciából jeles

Mint olyan sok kanadai, ő is jól beszél franciául. Olyannyira, hogy néhány Instagram bejegyzését nem is angolul, hanem franciául fogalmazza meg. De legalább ilyen szuperül megy neki a spanyol is.

Állatok? Jöhetnek!

Apropó, Insta: Ari imádja az állatokat, és ennek gyakran a közösségi oldalain is teret ad. Szívesen posztol kutyájáról és lováról, akit februári fotóján még a világ legédesebb pasijának nevezett. (Kedves Ari, képzavar: ekkora talán még nem ismerted Cole-t, vagy csak túl elfogult vagy, ha lovakról van szó?) Mindenesetre – a szőke tincseken, a világos szempáron és bájos arcon kívül – az állatszeretet egy újabb olyan dolog, amiben félelmetesen hasonlítanak egymásra Cole exével, Lili Reinharttal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ari Fournier (@ariloufournier) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek