Így becézi Meghan Harry herceget, amikor senki sem hallja

Na jó, ez nagyon aranyos!

Így becézi Meghan Harry herceget, amikor senki sem hallja

Attól, hogy tavaly januárban egy határozott döntés révén eltávolodtak az angol királyi családtól, még nem jelenti azt, hogy Meghan Markle és Harry herceg teljesen eltűnt volna a nyilvánosság elől. Hol Erzsébet királynőnek szánt fricskájukkal kerülnek a címlapokra, hol azzal, hogy hamarosan mindent kiteregetnek Európa egyik legbefolyásosabb családjáról. Igen, az Oprah-interjúról van szó, aminek az előzetesét ITT tudod megnézni.

Azonban nem Oprah az egyetlen, akivel a pár valamely tagja hosszú idő óta bizalmasan beszélget: James Corden Harry herceggel forgatott műsora legalább ilyen kötetlen volt. Másként hogyan is derülhetett volna ki egy olyan aranyos infó a hercegről, mint a beceneve?

Míg James és Harry Los Angeles betondzsungelében „túráztak”, addig a műsorvezető felhívta FaceTime-on Meghant, aki teljesen észrevétlenül spoilerezte el Harry egyik becenevét. „Haz, milyen a kiruccanás LA-ben?” – kérdezte Meghan, amire James villámgyorsan le is csapott. „Haz? Nem tudtam, hogy most már Haznek hívunk.” – értetlenkedett egy sort, mire határozottan megérkezett Harry vicces válasza: „Te nem vagy a feleségem”.

Egy 2019-es interjúban egyébként szintén Meghan árulta el, hogy gyakran szólítja H-nak szerelmét, sőt még egy H és A betűkből álló nyaklánca is van Harry, és fia, Archie tiszteletére.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek