Nem Katalin és nem is Charlotte: Ő lenne Európa legszebb hercegnője

Ha eddig még nem hallottál róla, ideje megjegyezned a nevét!

Nem Katalin és nem is Charlotte: Ő lenne Európa legszebb hercegnője

Imádod Katalin hercegné stílusát és mindig mosolyogsz, ha meglátod a kis Charlotte-ot a legújabb szettjében? Oké, ez nem is csoda, hiszen, az angol királyi család nőtagjait szinte az egész világ imádja – miközben arról sokan hajlamosak megfeledkezni, hogy bizony a Buckingham-palotán kívül is van ám élet! Ott van például a holland királyi család, egészen pontosan a holland királyi hercegnők, akik szépen lassan kezdik meghódítani a nemzetközi médiát.

Csak egy kis gyorstalpaló: Vilmos Sándor holland királynak három lánya is van, a 17 éves Katalin Amália, a 13 éves Ariane és a 15 éves Alexia. Mindhárom lány szuper bájos, de készülj fel rá, hogy ha meglátod a középső hercegnőt, Alexiát, rögtön le fog esni az állad.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) által megosztott bejegyzés

A lány eddig nem sokat szerepelt az újságokban, de mi biztosak vagyunk benne, hogy ez hamarosan meg fog változni, és azon sem lepődnénk meg, ha idővel belőle válna a legnagyobb royal stílusikon. Alexiáról annyit lehet tudni, hogy jelenleg éppen végzősként tanul a hágai Christelijk Gymnasium Sorghvliet protestáns gimnáziumban, nyártól pedig az UWC Atlantic College elnevezésű szuperhíres walesi főiskolára fog járni. Az iskola nagyon felkapott a royalok között, ide jár például Leonóra spanyol királyi hercegnő is.

Alexiának még nincs saját Instagram oldala, de reméljük, hogy ha elkezdi az új suliját távol a családjától, a közösségi médián is aktív lesz, és sokkal többet láthatunk majd belőle!

Még több

Sztárhírek