Szabó Ádám örömhírt akart bejelenteni, ehelyett mindenkit sokkolt

Az énekes is elkapta a koronavírust, a közösségi oldalon írt az állapotáról.

Szabó Ádám örömhírt akart bejelenteni, ehelyett mindenkit sokkolt

Először csak azt hitte, szimpla megfázásról van szó, majd Szabó Ádám csináltatott a biztonság kedvéért egy tesztet, ami egyértelműen kimutatta, hogy koronavírusos. Pedig nem egy ilyen típusú hírről akart beszámolni, sokkal inkább azzal dobta volna fel a rajongók napját, hogy bejelenti, még a héten online koncertet ad nekik. Őszinte posztjában arról ír, milyen tüneteket észlel magán, és hogy a súlyos esetekkel ellentétben ő egyelőre nagyon enyhén megúszta a betegséget.

„Pozitív, vagyis covidos vagyok/lettem. Nagyon szomorú vagyok, hiszen ma jelentettem volna be, hogy pénteken lesz egy online koncert, óriási öröm és boldogság, de ez a szar ezt is tönkre teszi… Jól vagyok, a hátamban és a hasamban érzek egy erős égő fájdalmat+ köhögök egy keveset, de ennyi… Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást! Én úgy érzem, hogy megúsztam és eddig tényleg szinte semmit nem érzek, ami elviselhetetlen lenne, viszont rengetegen vannak kórházakban és sokkal rosszabb helyzetben, nekik nagyon kell az erő és a hit! És a családjuknak, barátaiknak is! Kitartást mindenkinek, vigyázzunk egymásra, ez nem játék! 10 nap minimum itthon pihi, de úgyis jelentkezem, liveozom is majd+ zenét is kaptok! Szeretlek Titeket!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek