Szabó Zsófi edzőcuccban, izzadtan is brutálisan jól néz ki

Úgy tűnik, neki egyszerűen minden jól áll!

Szabó Zsófi edzőcuccban, izzadtan is brutálisan jól néz ki

A műsorvezető-színésznő Szabó Zsófi, aki egy cuki kisfiú anyukája, régóta nagyon fontosnak tartja, hogy futással tartsa karban a testét-lelkét. Így tett kedden este is, miután órákig migrén gyötörte, úgy döntött, ideje futócipőbe bújni és kifutni magából minden feszültséget.

Ez annyira jól sikerült, hogy a valaha volt legjobb idejét mérte 10 kilométeren, 47:51 perc alatt megvolt a teljes távval.

Szép teljesítmény, igaz?

Zsófi örömében fotót is készített magáról, ezt pedig megosztotta követőivel az Instagramon. A képen összefogott hajjal, melegítőfelsőben, leggingsben látható, ami szuper jól állt neki. Még így, izzadtan és edzőszerelésben is csini, nem csoda, hogy a fanoknak is nagyon bejött a poszt. Alig 15 óra alatt már több, mint 7000 lájkot kapott rá, ráadásul kommentekből sincs hiány. A rajongók elárasztották gratulációkkal!

A sztárnak bizonyára szüksége van most a követői támogatására, hiszen nehéz időszakon megy keresztül, férjével, kisfia apukájával alig 3 hete jelentették be, hogy elválnak. A részleteket nem osztották meg a nagyvilággal, ami érthető, így csak remélni lehet, hogy jóban tudnak maradni gyermekük érdekében.

Mi nagyon szurkolunk, hogy így legyen!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek