Újabb menő rekordot döntött meg a Bridgerton

Már meg sem lepődünk!

Újabb menő rekordot döntött meg a Bridgerton

A Bridgertont sok mindenért lehet imádni: Regé-Jean Page felfedezéséért, a szexi jelenetekért, Lady Whistledown pletykáiért vagy épp a zenehasználatért. Mert hát valljuk be: egyik pillanat sem lenne ugyanolyan, ha nem mai popszámokat dolgoztak volna fel klasszikus hangszereléssel.

A dalokért felelős Vitamin String Quartetet streamelők száma pedig most a Netflix produkciójának köszönhetően soha nem látott magasságokba emelkedett. Konkrétan a Bridgerton betétdalainak decemberi kiadása óta összesen 350%-kal emelkedett a Los Angeles-i zenészek műveire kíváncsiak száma, a Spotify-on és az Amazon Musicon pedig havonta több, mint 50%-kal többen hallgatják őket. Az album hat hétig volt az iTunes toplistájának első helyén, összességében pedig az ötödik helyen zárt.

Ugyan a sorozat zeneszerzője, Kris Bowers komponálta a modern csavarral ellátott klasszikus zenét, a Vitamin String Quartet valósította meg az elképzelést, miszerint Billie Eilish, Ariana Grande, Shawn Mendes, Taylor Swift és a Maroon 5 dala szólaljanak meg egyes jeleneteknél. Ez nem az első ilyen munkája egyébként az együttesnek – a zenéjüket sok sorozatban lehetett már hallani a VámpírnaplóktólGossip Girlig.

Bridgerton népszerűsége egyébként a Netflixen sem csökken: 0,94 milliárd percnyi időt töltöttek el a fanok a mindössze nyolc részes sorozat nézésével. Ennél a számnál kizárólag a Gyilkos elmék tudott többet produkálni, de szerintünk nem kell sok ahhoz, hogy ezt is beelőzze a Bridgerton.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek