Breaking: Fülöp herceget megműtötték!

A hercegnek a szívével van baj.

Breaking: Fülöp herceget megműtötték!

Fülöp hercegnek sürgősen műtétre volt szüksége a szívproblémái miatt.

A 99 éves herceg a múlt hónapban vonult kórházba, miután nem érezte jól magát. A palota azóta megerősítette, hogy a királynő férjét fertőzéssel és a már korábban fennálló szívbetegsége miatt kezelik, hétfőn pedig az Edward Király Kórházból átszállították a St. Bartholomew Kórházba, ahol további teszteket és kezeléseket végeztek az orvosok a szíve miatt.

„Edinburgh hercege tegnap sikeres szívműtéten esett át a St. Bartholomew Kórházban. Őfelsége előreláthatólag még számos napig kórházban marad kezelésre, pihenésre és felépülésre”– adta most ki a palota a legfrissebb információt Fülöp állapotáról.

A palota korábbi nyilatkozata még arról szólt, hogy a herceget legalább e hét végéig benntartják a kórházban, de lehetséges, hogy a műtét után most még tovább kell várnia Fülöpnek a hazatérésre. A St. Bartholomew Kórházban egyébként biztosan jó kezekben van a királynő férje, mivel ez Európa legnagyobb kardiovaszkuláris betegségekre specializálódott egészségügyi intézménye.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek