Egy emberként állt ki a Twitter Meghan mellett

Megérdemelte!

Egy emberként állt ki a Twitter Meghan mellett

Már csak néhány nap és megjelenik a várva várt interjú, amit Oprah készített Meghannel és Harryvel, ám ez a kis időszak sem telhet el botrányok nélkül. A The Times of London pont most jelentett meg egy cikket, amiben a Kensington-palota forrásai azt állítják, hogy Meghan szóban zaklatta őket, ráadásul két régóta ott dolgozó alkalmazott miatta mondott fel. Harry felesége egy közleményben tagadta a vádakat, ám most újabb ügy miatt került a középpontba.

Meghan egy fülbevalót kapott 2018-ban Szaúd-Arábia koronahercegétől, Salam hercegtől házassági ajándékként. Ezt az ékszert viselte néhány héttel később egy vacsorán. A férfit Jamal Khashoggi, a Telegraph újságírójának meggyilkolásával vádolták meg akkoriban, most pedig kiderült, hogy Salaman jóváhagyta a gyilkosságot az isztanbuli szaúdi konzulátuson. Emiatt mentek neki Megnek, sokan kiakadtak rajta, hogy egyáltalán eszébe jutott viselni a fülbevalót. Ám az ügyvédei szerint ő semmit sem tudott a vádakról akkoriban, így teljesen abszurd, hogy a két dolgot egy lapon említik.

A Twitteren ez óriási tweet-cunamit indított el, a rajongók igyekeztek megvédeni Meghant:

„5 fehér férfi épp arról tárgyal, hogy Meghan Markle megölte Khashoggit a fülbevalójával, zaklatta az embereket és mindenkit halálra rémisztett anélkül, hogy megszólalt volna”

„Meghan Markle karakterének sajtó általi meggyilkolása őrült és kirívó! András herceg meg szabadon mászkál… hagy ne kezdjem el.”

„Már elérkeztünk arra a pontra, hogy ha Meghan Markle-nek egy csokrot adnak, a sajtó így számol be róla: „Az ördögi hercegné virágot lop a gyerekektől.””

„Meghan Markle szomszédai Kanadában: Ő a legaranyosabb!

Meghan Markle munkatársai: Szeretjük őt! Annyira kedves!

Meghan Markle barátai: Ő a legjobb. Olyan támogató és kedves!

Ti rasszista alkalmazottak és riporterek: Annyira buta! Nem engedi, hogy nyugodtan bántalmazzuk!”

„Képzeljünk el egy percig egy olyan világot, ahol a média alaposan megvizsgálja András herceget, legalább annyira, mint Meghan Markle-t”

„’egy aszteroida közeleg a Föld felé, ami kipusztítja az emberiséget’

Brit média: Meghan Markle nem vette észre az aszteroidát, ami megöl minket”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek