Kínos fotó készült Kim Kardashianről, zseniálisan reagált

Mindig tartsd meg a fantasztikus öniróniád, Kim!

Kínos fotó készült Kim Kardashianről, zseniálisan reagált

Ha csak egy dolgot tanult meg Kim Kardashian az évek során, az az, hogy ne vegye magát túl komolyan. Ez a képessége pedig most különösen jól jött neki!

A fodrásza, Chris Appleton ugyanis egy meglehetősen előnytelen fotót osztott meg a sztárról: ezen Kim tátott szájjal aludt, miközben a hajat csinálták. Mondjuk abból a szempontból, hogy négy gyereket nevel és egy rakás bizniszben érdekelt, nem is csoda, ha fáradt volt, de logikus magyarázat ide vagy oda, a kép hihetetlenül vicces:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Appleton (@chrisappleton1) által megosztott bejegyzés

„Imádlak, Kim” próbálta menteni a menthetőt a posztban Chris, de már mindegy volt, mert már érkeztek is a többiek hozzászólásai. Kim sminkese, Mary Phillips „Csipkerózsikának” nevezte őt, míg Paris Hilton szerint a barátnője „még akkor is gyönyörű, ha nyitott szájjal alszik”. „Mondd el, hogy dolgozó anya vagy, anélkül, hogy konkrétan kimondanád, hogy dolgozó anya vagy”– találta meg a kép tökéletes címét egy rajongó.

Kim válaszára sem kellett sokáig várni, aki Chrisnek címezte a kommentjét: „annyira utállak! LOL 😂😂😂 Kifárasztottál!”. 

De a buliból persze a Twitter sem maradhatott ki, rajongók tömegei változtatták Kim alvó fejére változtatták a profilképüket. És nyilván erre is megvolt Kim tökéletes reakciója: „OMG sírok a profilképeiteken!!”

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek