Molnár Gusztáv eljegyezte szerelmét

Nem is lehetne boldogabb a Drága Örökösök sztárja.

Molnár Gusztáv eljegyezte szerelmét

Molnár Gusztáv komoly kapcsolata tavaly véget ért, ám nem sokkal később már arról szóltak a hírek, hogy újra szerelmes a színész. A Hot Magazinnak most azt is elárulta, hogy nemrég megkérte a párja kezét. Vivivel véletlenszerűen találkoztak, azt lehet mondani, hogy szerelem volt első látásra, így Gusztáv gyorsan el is kérte a lány számát: „Megláttam és megszerettem, összeszedtem minden bátorságomat, majd felhívtam. Találkoztunk, beszélgettünk. Imponált, hogy nem ismert fel” – mondta a lapnak.

A korlátozások és a nehéz helyzet sok pár kapcsolatára rányomta a bélyegét, de Gusztit és Vivit csak közelebb hozta egymáshoz. A színész a magazinnak azt is elárulta, hogyan tette fel a nagy kérdést, bevallotta, hogy nem tudta megállni, hogy ne sírja el magát: „A születésnapja reggelén döntöttem úgy, hogy megkérem a kezét. Olyan természetességgel vagyunk egymás mellett, hogy az hihetetlen.”

Vivi persze igent mondott: „Beszélgettünk róla, hogy állunk a házassághoz. Úgy gondoltuk, ha tényleg működik, akkor belevághatunk. Amikor a legkevésbé számítottam rá, akkor kérte meg a kezemet. Előtte fel-alá járkált a teraszon, de nem árulta el, miért” – mesélte a boldog a menyasszony.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek