Nyári Dia posztját minden állatbarátnak látnia kell

Nemcsak cuki, de fontos dologra hívja fel a figyelmet.

Nyári Dia posztját minden állatbarátnak látnia kell

Nyári Diáról köztudott, hogy imádja az állatokat, van is egy kutyusa, Pheobe, akiről gyakran posztol az Instáján. De a színésznőt nemcsak a cuki kontent miatt érdemes követni, hanem azért is, mert sokszor áll ki a jó ügyek mellett. A gyermekbántalmazás ellen is felszólalt nemrég, de A család az család kampányhoz is csatlakozott, most pedig az állatvédelem mellett tette le a voksát.

Egy édes régi közös képet osztott meg Beni nevű kutyájával, aki mellett felnőtt. Ezzel a fotóval szerette volna felhívni mindenki figyelmét arra a kérdőívre, amiben állatvédelemmel kapcsolatos törvényekről lehet nyilatkozni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N y á r i D i á n a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés

„Tudjátok, hogy az állatvédelem nagy szívügyem. Az állatok iránti szeretetem nem ma kezdődött, mi sem bizonyítja jobban…ő az első “kiskutyám” Beni, aki végigkísérte a kisgyermekkoromat. Elképzelhetetlen számomra, hogy valaki képes bántani, kidobni, kínozni ezeket a csodás teremtéseket. Most van lehetőség, hogy nyilatkozzunk az állatvédelemmel kapcsolatos törvényekről. A kérdőív linkjét megtaláljátok a biomban. Kérlek töltsétek ki. 🐾🐶❤️ #állatvédelem #kérdőív #töltsdki #fontos #kiskutyám #Beni #bernipasztor” – írta a kép mellé Dia.

A kérdőívet te is kitöltheted ide kattintva.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek