Nyomozást indít a Buckingham-palota Meghan ügyében

Egyre durvul a botrány…

Nyomozást indít a Buckingham-palota Meghan ügyében

Napok óta forr a levegő Meghan Markle körül, ebben pedig nagy szerepe lehet annak is, hogy március 7-én végre adásba kerül a hercegi pár és Oprah Winfrey 90 perces mélyinterjúja. A kiszivárgott részletek szerint Meghan eddig sosem látott őszinteséggel fog beszélni a királyi családhoz fűződő kapcsolatáról, és szinte biztosak lehetünk benne, hogy olyan részletek is kiderülnek majd, amik rossz fényt vethetnek a palotára.

És hát nagyon úgy néz ki, hogy erre válaszul a palota is támadásba lendült. Kezdődött minden két „leleplező cikkel”, amik a napokban jelentek meg a Times-ban. Az egyikben arról írtak, hogy Meghan annak idején „félelemben tartotta” a Kensington-palota személyzetét, sőt két asszisztenst el is üldözött. Míg a másikban azzal vádolták meg, hogy 2018-ban ajándékba elfogadott egy pár gyémánt fülbevalót attól a szaúdi koronahercegtől, akit később gyilkossággal vádoltak meg. A lejáró cikkekre válaszul Meghan egy közleményt adott ki, amiben tagadta a vádakat.

Az ügy azonban itt nem állt meg. Tegnap ugyanis a Buckingham-palota is kiadott egy közleményt, amiben azt írják, hogy ki fogják vizsgálni, hogy igazak-e azok az állítások, amik szerint Meghan több alkalmazottat is zaklatott. Mint írták, a királyi háztartás sosem tolerálta és nem is fogja tolerálni a zaklatást, így hát Meghan ügye mellett sem mennek el szó nélkül.

A royalok reakciója finoman szólva is feldühítette a netezőket.  Tény és való, hogy a zaklatást soha semmi esetben sem szabad tolerálni, ám a netezők szerint a királyi család meglehetősen álszenten viselkedik ebben az ügyben. Hiszen Meghant évek óta zaklatja már a média, de a királyi család őt sosem védte meg igazán.

Bár az Oprah-interjúra már csak néhány napot kell várni, egyáltalán nem lennénk meglepve, ha addig még további botrányos ügyek is előkerülnének…

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek