Ő az egyetlen a királyi családból, akivel Meghan jó viszonyban van

Meg fogsz lepődni!

Ő az egyetlen a királyi családból, akivel Meghan jó viszonyban van

Meghan és Harry már több mint 1 éve elbúcsúztak a királyi családtól, hogy Amerikában kezdjenek teljesen új életet. Azóta rengeteg pletyka jelent meg azzal kapcsolatban, hogy ezzel a lépéssel elvágták magukat a család előtt, és hogy főleg Vilmos és Harry kapcsolata romlott meg végleg. Hogy ebből mi az igazság, azt persze nem tudhatjuk, valószínűleg az Oprah-interjú után már egy fokkal tisztábban látjuk majd a dolgokat.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Mindenesetre most kiderült, hogy mégis van valaki, akivel Meghan a mai napig jó viszonyt ápol. „Eugénia az egyetlen családtag, akihez Meghan még közel áll” – állítja a Us Weekly forrása, aki azt is hozzátette, hogy bár nem gondolná a külvilág, tényleg megértik egymást. A terhességük az, ami duplán összekötötte őket mostanában, ugyanis Eugénia hercegnő februárban hozta világra első gyermekét, Meghan pedig nemrég árulta el, hogy újra kisbabát vár.

Fotó: Profimedia – Red Dot

De nemcsak a közös téma az, ami miatt jóban vannak, hanem az a tény is, hogy Eugénia és Harry mindig is jó barátok voltak. A Finding Freedom szerzői, Omid Scobie és Carolyn Durand állítása szerint az unokatestvérek gyakran buliztak együtt: „A királynő unokái közül Eugénia hercegnőnek és Harry hercegnek mindig is természetesen jó kapcsolata volt egymással. Mindketten őszinték, lojálisak és szeretnek szórakozni. Sokat buliztak együtt Londonban, gyakran együtt surrantak be a klubok hátsó bejáratain.” A szerzők szerint Harryben és Eugéniában sok közös volt, de leginkább az, hogy mindketten aktívan keresték helyüket és a feladatukat a világban.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek