Elbúcsúzott Palvin Barbi és a Dylan Sprouse

26 epizód után véget ért a Breaking Ground nevű Instagram-reality.

Elbúcsúzott Palvin Barbi és a Dylan Sprouse

A pandémia kellős közepén indították el saját gyártású műsorukat, hogy megmutassák, milyen az életük a valóságban. Most pedig Palvin Barbi és szerelme, Dylan Sprouse elengedték online szerelemgyereküket, a Breaking Ground nevű realityt, amivel az Instagramon rukkoltak elő minden egyes héten. Emlékezz csak vissza, ennek köszönhetően hallhattad Dylant magyarul beszélni, vagy tudhattál meg végre részleteket arról, mikor tervezik az esküvőt. Vagy egyszerűen kicsit úgy érezhetted, hogy velük együtt te is utazhatsz – legalább virtuálisan – a legszigorúbb korlátozások ideje alatt is.

Az utolsó részben rendhagyó módon Dylan egy tábortűz előtt ülve beszélt arról, milyen fontos volt nekik ez az utazás, majd montázshoz hasonlóan vágták be a legemlékezetesebb jeleneteket az elmúlt hónapok adásaiból, végül pedig a teljes stáb Dyaln köré ülve búcsúzott el a nézőktől.

Az utolsó epizód forgatásakor Palvin Barbi még Magyarországon, a család birtokon tartózkodott, így Dylan egy fotót választott róla a telefonjáról, hogy mobilján felmutatva legyen teljes a csapat. „Köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk, és megnéztétek a 26 részt. Legközelebb talán építünk egy házat!” – mondta nevetve Dylan, vagyis simán lehet, hogy a búcsú egy első évad zárásának szól, de nem a totális befejezésnek – mi nagyon drukkolunk ezért a forgatókönyvért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek