Újabb bizonyíték, hogy Kristen Stewart a tökéletes Diana hercegnő

Látnod kell a legfrissebb fotókat!

Újabb bizonyíték, hogy Kristen Stewart a tökéletes Diana hercegnő

A Netflix kapaszkodhat a koronájába, mert trónbitorló érkezik Kristen Stewart Spencer című filmjének személyében: a színésznő pontosan úgy néz ki, mint Diana hercegnő. Persze ez nem újdonság, korábban, még a produkció megkezdése előtt már készült fotó Kristenről a hercegnő szerepében, de most hoztunk néhány forgatási fotót, amiket látva lehetetlen küldetés eldönteni, hogy Emma Corrin vagy Kristen Stewart-e a tökéletesebb Diana hercegnő! 

Fotó: Profimedia – Red Dot

Spencer a sorozattal ellentétben nem Diana egész hercegnői életét dolgozza fel: egyetlen karácsonyi hétvégére koncentrál, amit a szívek királynője 1991-ben Sandringhamben töltött. Ekkor kell ugyanis szembenéznie a döntéssel, miszerint elváljon-e Károly hercegtől. A film egészen pontosan a hercegi házasság szétesésének folyamatát tervezi bemutatni, ami a királynő norfolki birtokán tartózkodásuk során csúcsosodott ki a téli szünetben.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A való életben egészen 1992-ig nem szakított a pár, és még ezután is együtt, egy családként jelentek meg a nyilvános eseményeken. A válásra pedig majd csak 1996-ban került sor.

A forgatás januárban kezdődött, a kész produkciót pedig elviekben még idén láthatod. Hogy Kristen valóban hibátlan választás volt Diana szerepére, azt nem csak a képeket látható külső hasonlóság, hanem a rendező, Pablo Larrain véleménye is alátámasztja.

Fotó: Profimedia – Red Dot

„Hogy ezt jól csináld, valami nagyon fontosnak kell a birtokában lenned, ami pedig nem más, mint a titokzatosság. Kristennek rengeteg oldala van, tud nagyon titokzatos lenni, de hihetetlenül törékeny is, miközben mégis nagyon erős. Pontosan erre van szükségünk” nyilatkozta a rendező a Deadline-nak.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek